Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Од Милан му ја честитале наградата за најдобар играч на Меси како што предходно од таборот на Барселона му честитале минатата година на Малдини за извонредната кариера.

официјално му ја честитаа наградата и мислам дека е оправдано тоа. Галијани рече дека Манчестер ги пофалиле Милан кога го освоија светскиот куп, а и Барселона го фалеа Малдини кога тие освоија ЛШ. Па наводно ова е само еден начин на пријателство помеѓу гигантски тимови

sports03.jpg

(рофл)
Иначе нашот дечко Матео Дермеин кој е на позајмица во Подова ја санирал повредата на стапалото и играл 30 минути за Подова викендот Посова изгубила ама имале 2 црвени картони... И овој е една од големите надежи од Примавера тимот да се надеваме дека ќе избори таму првотимски статус и ќе докаже дека едноставно во времето на Анчелоти младост беше заебана помисла :)

^можам да замислам како му е на синот на Хавиер Занети кога ќе го види овој :tv:

^можам да замислам како му е на синот на Хавиер Занети кога ќе го види овој :tv:

Moже ќе бидат капитени и они ќе ја продолжат традицијата само незнам Занети дали има син :)

Иначе ви текнува ли на овие утки ?

1193.jpg

Томас Хелвег:jaj:
13730.jpg
Francesco Coco
laursen.jpg
Martin Laursen
111020072112279_g.jpg
Javi Moreno

Надополнете ги има бајаги :)

Moже ќе бидат капитени и они ќе ја продолжат традицијата само незнам Занети дали има син :)
Абе не мислев на традицијата...на тоа у раце што го носат :pos:

Иначе ви текнува ли на овие утки ?

Томас Хелвег:jaj:
Francesco Coco
Martin Laursen
Javi Moreno

Надополнете ги има бајаги :)

За Хелвег и Раулсен не би се сложил баш дека бе утки, солидно играа, за другиве двајца да

иначе ја би ги додал

Vikash%20Dhorasoo.jpg
Dorasso

agf_8970108_38370.jpg
Oliveira

хелвег многу долго го држеа мислам...а овој Оливеира се чекаше да покаже многу а уствари ништо не покажа мислам дека и многу пари дадоа за него..:toe:

FORZA-MILAN

Znaci po se izgleda deka Gatuzo si zaminuva od Milan covekot davase maksimum za Milan dodeka igrase,ama jas sepak se slagam so Leo mo momentov ne e za prviot tim na milan,a nego site dobro go znaeme kakov temperament e i neke da e rezerva.Ama godini se vo prasane znae nekoj kade potocno bi odel Mancester Siti i Celzi slusam deka sakale da go zemat.
Za Mancester moze negde da se najde mesto ama vo ovoj tim na Celzi neznam na koe mesto bi vlegol iskreno.
Vo momentov bi se kladela deka ko 1 za osvojuvane na liga na sampioni e Celzi a ponatamu Barsa,Mancester i se razbira nei ja popolnuvame cetvorkata od ovie ke go barame prvakot na liga na sampioni.

За Хелвег и Раулсен не би се сложил баш дека бе утки, солидно играа, за другиве двајца да

иначе ја би ги додал

Vikash%20Dhorasoo.jpg
Dorasso

agf_8970108_38370.jpg
Oliveira

Дорасо е коцкар невиден , го имаше на Тв на светски турнир во покер :) и добро му оди , a според мене поголема утка нема, т.е беше резерва цел живот во Милан

464-5.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom