Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
а што викате кога ке дојдат Лос Бланкос на сан сиро да им ги пуштиме тие од примавера тимот?....аиии ништо од идејата...сигурно не се сите пријавени за лш иначе ја би одма :(

Италијанската лига е многу поразлична од Холандската или пак Шпанската, исто така и играта на Милан е многу поразлична од таа на Ајакс и Реал. На Хунтелар му требаат класични крила за да го хранат со топки. Ама не е само тоа, видете му го и скорот, 9 натпревари, 0 голови, на сите е најслабиот играч на Милан. Сепак дечкото не е во форма. Јас сакам да го продадиме на зимо, или да го трампаме за некој, пример Суарез.

Се слагам дека до сеа е утка невидена, ама дали се сеќаваш на Креспо кога дојде, не утка, поголем пацер од Виери беше, и што се случи, го пуштија у копа италија да изигра даде гол, и мислам сите се сеќаваме што праавеше после, сепак мислам дека треба да почекаме со Хунтелаар да не избрзуваме се донесување заклучоци и остали ствари, ја мислам дека кога он ќе распали никој нема да ни биде равен, Пато пополека доаѓа до тоа што треба да биде, Роналдињо исто така, Амброзини просто ме изненадува, Уште Хунтелар да тргне, уффф, не само Серие А, и на лига шампиони ќе се надевам, искрено :kez:

Се појавуваат големи шпекулации дека Перез е во Милано преговара за Пато бидејќи не е задоволен од Кака воопшто а и во убаво сеќавање му останало момчето со број 7 од Милан :) Oва се случува поради катастрофалниот резултат на прволигашот од Мадрид против екипа од 3тата шпанска лига.:ojea:
Важи бе нека ги пратат навака Рамос,Дренте,Ласс и некој напаѓач :tv:

Се слагам дека до сеа е утка невидена, ама дали се сеќаваш на Креспо кога дојде, не утка, поголем пацер од Виери беше, и што се случи, го пуштија у копа италија да изигра даде гол, и мислам сите се сеќаваме што праавеше после, сепак мислам дека треба да почекаме со Хунтелаар да не избрзуваме се донесување заклучоци и остали ствари, ја мислам дека кога он ќе распали никој нема да ни биде равен, Пато пополека доаѓа до тоа што треба да биде, Роналдињо исто така, Амброзини просто ме изненадува, Уште Хунтелар да тргне, уффф, не само Серие А, и на лига шампиони ќе се надевам, искрено :kez:
И јас имам некоја скриена надеж дека на Хунтелар ќе му тргне, ама не знам до кога ќе го трпат од управата. Ако не даде гол до Декември, мислам дека со сигурност ќе биде продаден. На негово место и со Адриано би бил задоволен.
Следната уткамица треба да почнеме со Бориело во нападот, тој е многу подобар во дуелите со противничките дефанзивци и
Важи бе нека ги пратат навака Рамос,Дренте,Ласс и некој напаѓач :tv:
Може и ќе го земат бе, на 27 години. :)
А ја би го трампал за Касиљас, Пепе, Ласана, ВДВ и Игуаин. За вас не знам :pos2::pos2:

Не се заебавајте Deko i Chombence имаат докази за со Киево утакмицата дека е местена имаат факти се и имаат докази дека на Неста однапред му било кажано головите да ги даде во 80та и 90та.ааааааааах:kesa:

Важно е да го тепаме Наполи додека сме влезени во ритам ( само треба да внимаваат на Хамшик и Лавеци ), после ни следи "лесен" меч со Парма и пациентите Лацио.

Во нападот би требало да игра Бориело со Роналдињо и Пато. Одбраната и средниот ред ист како на претходниот меч.

Коефициенти: Наполи 2.60 - 3.00 - 2.60 Милан
Мој тип: 0-1/1-1

Важно е да го тепаме Наполи додека сме влезени во ритам ( само треба да внимаваат на Хамшик и Лавеци ), после ни следи "лесен" меч со Парма и пациентите Лацио.

Во нападот би требало да игра Бориело со Роналдињо и Пато. Одбраната и средниот ред ист како на претходниот меч.

Коефициенти: Наполи 2.60 - 3.00 - 2.60 Милан
Мој тип: 0-1/1-1
Си чул за Скопско и се е можно?

Џабе типуваш, ако им тргне можат 3 гола да му турат... Само Наполи да постигне прв гол :smir:

Хехе нема шанси пато да го продатат и тоа гарант!

Вечерва играме тежок меч против Наполи, но јас мислам дека ке им дадат едно два три гола ..
Форза Кампионе!!:vozbud:

Се шалев за Пато не сваќајте све сериозно :)
Инаку вечерва Бориело ќе игра прва постава барем ја така мислам се труди човекот вечер мислам дека ќе не изненади,на тв нема да ја има такада некој ќе си глеа на сателитска ама ние другите остали ќе се умараме со стримови.

и мене ми е бавен, така да... ќе гледам higlits на youtube највероватно... во секој случај давајте линкови, па ќе видиме, можеби ќе има нешто :)

Ке мора да најдеме ама од Атдхе и од Џастин се многу слаби и сецка и се искл на секој 30 секунди незнае некој друга страница?:nesum::nesum:

лелеелел осеќам има вечер Бориело да откачи, два гола од него осеќам вечер, само да се најде некое екстра стримче пошто џастинов ќе гаси, ако може некој сат, сатипол пред утакмица нека постира, ама по можност да не биде џастин него усстреам или фредокаст, таму сеа за сеа не прекинува.

0-3 за нас, овој пат нема 1 у 2, може да биде Х у 2, како и да е нови три бода.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom