Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа малце да ја смалиме еуфоријата, со жалост ќе мора да ве иформирам дека наредно коло оваа серија од три победи ќе добие рестарт.
Наполи у гости, таму не сме тепале, а не верувам ни сеа да тепаме, ај што не сме победиле, него и најслабите и најнапатувачките игри сме ги прикажле.
Они тамн влегоа во форма, ние игра немаме никаква(не си се лажете со резултативе). Мислам дека рестартот ни е неминовен, освен со некој момент на инспираија или слично да се извадиме некако. Како и да е, битен тест ќе биде.

Зашто бе :) Знам дека ви иде математиката пресметај те на 3 утакмици кец у два со 30 коеф. со почетен влог на првата 1 милион и заработеното да го ре-вложува (рофл)
1милион Х 30 коеф = 30 милиони
30милиони Х 30 коеф = 900 милиони (750 милиони долгот и уште 150 за на зимо) :happy:
----Ова само за 2 утакмици со третата ги частел B-win (рофл)

Ми иде математикава:party3:
Иде иде може е намерно или случајно никој не знае сега ама да не се повтори Калчополи втори дел а и со Наполи мислам играте следна и таа ми мириса на нешто вакво.Ах тој Берлускони нешто не го гледам на трибини ја решава математикава изглеа :)Галијани цела утакмица беше мирен хмм па и леонардо хаха

најпрво да ја честитам победата на Милан,играта не беше нешто за фалење ама за фалење е постојаната офанзива што ја вршеа и мислам дека на крајот заслужено тепавме,иако некој 3 пати по ред си фаќа 1-2 и 2-1(30 коефициент)...важно тепавме ! Форца Милан,поздрав

Сеа малце да ја смалиме еуфоријата, со жалост ќе мора да ве иформирам дека наредно коло оваа серија од три победи ќе добие рестарт.
Наполи у гости, таму не сме тепале, а не верувам ни сеа да тепаме, ај што не сме победиле, него и најслабите и најнапатувачките игри сме ги прикажле.
Не се бетер од Интер, Интер таму во последните 2 гостувања има два идентични порази од 1-0, и 2000/2001 изгубија таму исто 1-0, како и да е сјебано гостување за фаворитите, лани мислам само Милан извадија таму нерешено, Јуве и Интер изгубија, а и оној драмаквинон Мацари им е тренер, лани Сампдорија што ја водеше .

Следува муабетот најјаки сме и полни сме со шампиони, оуу нее.

Ти дете ми ги напрае мудава ка цитрони и ми идеш на нерви најсериозно. Ако немаш нешто паметно да напишеш не пишуј да му ебем матер. :tapp:

Све си мислам дека не си навивач на Милан :baeh:

За утакмицава според мене е играч на натпреварот е Дида а не Неста, пошо Дида му даде шанса на неста да даде победоносен гол.
Иначе незнам некој го критикуваше Одо, па добро бе мајка му стари исти утакмици смо гледале последнава недела ??
Силва се смири малце не киксна ми се свиѓа, а Антонини не ми остави впечаток некој добар, ка изгубен ми делуеше.
Фламини вториот најслаб играча на теренот, нигде го немаше, на моменти влагаше у некои филмои и дриблаше без везе.
Пирло исто тапа мада се извади со асистенциете.
Сидорф топло - ладно стандард, штета што не даде гол имаше шанса добра.
Роналдињо се труди, само беше чуван днска добро, ќе се врати ( барем дел ) од стариот Рони, иам некој гуд филинг абаут хим
Хунтелар, епа пишав Фламини втор најлош играч у тим а остана уште него да го спомнем :pos2:
У холандија дајте го мамето негово, дрво некастрено, у Ајакс или ПСВ и земи им некое детиште јако у размена плус нешто кеша.

Бориело треба да игра прва постава, дур не се повредил пак, да искористимо.

И доста го дрвите со тој Бејл, јес да е млад дечкото ама не заиграл у прв тим на Тотнем со непамтим од кога у конкуренција со Асуе-Екото да го еба.
Треба да се бара друга алтернатива за левата страна.

Со Наполи наредна утакмица, у мамата тамо редовно тешко проаѓамо, нула пуна капа :pipi:

Зашто бе :) Знам дека ви иде математиката пресметај те на 3 утакмици кец у два со 30 коеф. со почетен влог на првата 1 милион и заработеното да го ре-вложува (рофл)
1милион Х 30 коеф = 30 милиони
30милиони Х 30 коеф = 900 милиони (750 милиони долгот и уште 150 за на зимо) :happy:
----Ова само за 2 утакмици со третата ги частел B-win (рофл)

Ми иде математикава:party3:
Могуче е ипак треба да се враќа некако долгот а и да се земе некој играч во зима :toe: следната со Наполи ја правиме 2-1 или X-X искрено со ваква игра тешко да тепаме :nesum:

Единствената позитивна работа(покрај 3те бода) од вчерашниот натпревар е тандемот Неста-Силва...
Многу ме задоволија со нивната игра...

Единствената позитивна работа(покрај 3те бода) од вчерашниот натпревар е тандемот Неста-Силва...
Многу ме задоволија со нивната игра...

Анално те задоволија!? Ц ц ц ц ц :pos2:

Најдобар момент беше фацата на Леонардо на 2-1 на крајот, се смешкаше под брк хахахха. Каква фаца... :)

Сорентино чуда правеше, спаси невозможни топки, победата е заслужена.

Уште еднаш нека ни е честито победата. Со Наполи да извадиме едно нерешено ќе бидам задоволен, а верувам и вие.
За утакмицата шо да кажам, најголема заслуга имаат:Дида, Неста, Пирло и Бориело.
За страничните бекови немам зборови, права тапа, такви играчи верувам и во Киево нема да ги примат. Тиаго Силва си беше ок.
Фламини очигледно дека не е во формата од минатата сезона. Сидорф и Роналдињо тапа, Сидорф барем подобар беше, имаше една одлична шанса, но голманон некако ја одбрани. Пирло колку и да беше тапа направи две асистенции.
За Хунтелар немам зборови, позагубен играч немам видено, да имавме втор тим, требаше да се бапне таму да игра, слично како Тони во Баерн. Се виде која е разликата меѓу него и Бориело, Бориело кога влезе одма дадовме гол по негова шанса.
Пато имаше добри потези, ама не играше на неговата позиција, играше нешто како крило.
Капитенот ќе игра против Наполи? Се надевам да. :)

Така е али после секој меч бе како не им е досадно и глупо бе
со што ги праеле мене не ми е јасно...
Вечерва среќата беше на наша страна играчите беа преуморни од напорните дерби утакмици...тоа се гледаше
За хунтелар неам зборови се надевав на мн повеке од него но...таа трампа шо ја спомнуваа павличенко-бејл за хунт..со 2 раце и бубрег ипол сум за да се оствари
Не се глупи Тотенхем да ја праат таа трапма.

НЕ бе среќата беше на страната на Киево, дадоа гол што дадоа и се затворија ко педерчиња, башка тој голманот што све не одбрани, а и колку шута удрија во нивни одбрамбени играчи, ние немавме среќа, затоа и испадна волку тешка утакмица.
А за Хунтелар и ја се слагам да го трампаме, ама не за Павличенко, некако не е за у Милан, може за Бејл и доплата, па тие пари да се вложат у Суарез и онака го спомнуваа пред некој ден.
А зошто не-Хунтелар за Суарез, плус некое милионче доплата од нас?

И одма да го зимаме оној Лукалу од Андерлехт, пак дадил гол, а само 16 години има :S

За овие што имаат врски и контакти во Bwin...Едно прашање...

Кој ја намести утакмицата вчера?
Обично му се даваат пари на еден и тој ја праи бељата.Дали судијата,свири пенал,црвен картон и слично?
Дали противничкиот голман,пушта намерно или намерно праи некоја грешка?
Дали противнички играч,прави некој кикс или си дава автогол?
Кој ја напраи бељата вчера?

И обично коа се мести утакмица се мести за некој да изгуби,а не местат за некој да победи... Како може да бидат сигурни дека без факторите што ги спомнав погоре ќе паднат два гола,како што паднаа и ќе се деси пресврт? Како може да наместат онакви голови? Ај Dek0...

А ти па што се секираш за Милан? Додека Интер си игра добро,глеај си таму и остави ги другите...

Имате инфо дали у среда на Телма ќе не даваат нас, пошто освен Наполи - Милан, јака утакмица е и јубе - Сампдорија.
Сеа бев на сајтот на Телма, немаше ништо, а вчера не слушнав што најавија за среда.
Пејо, оваа година победуваме таму каде претходно не сме тепале, за првпат го тепавме Реал на Сантјаго, што значи дека со Наполи ја врзуваме 4 победа по ред, и тоа пак сум 100% сигурен во победата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom