Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не успеат да го земат Лазари од Каљари тогаш вниманието Милан ке го заврти кон Констант од Киево
клик

И според мене најдоброто решение,ни Лазари,ни Констант туку Монтоливо.
Милан може многу да ќари со неговото доаѓање,а и ми се допаѓа како игра а и за двајцава горе е измислен.
Клик

Алегри изјави дека е задоволен што Касано ќе дојде во Милан и дека добро ќе се вклопи во тимот, но еве еден интересен дел од интервјуто

Cassano will be a useful option for our frontline since he can play in any attacking position. I am planning to field him mainly as a centre-forward when necessary - he did not play in that position before, but he can do it".

искрено очекував вакво нешто :), Касано ќе биде замена за Ибрахимович, додека Робињо и Пато ќе ротираат меѓу себе.

Ако не успеат да го земат Лазари од Каљари тогаш вниманието Милан ке го заврти кон Констант од Киево
клик

Милан може многу да ќари со неговото доаѓање,а и ми се допаѓа како игра а и за двајцава горе е измислен.
Клик

Монтоливо да дојде би било супер ѕвер е !
п.с касано кога требаше да потпише ?

^ на 3ти Јануари потпишува Касано, а од утре почнува со тренинг заедно со играчите на Милан

^ на 3ти Јануари потпишува Касано, а од утре почнува со тренинг заедно со играчите на Милан

Значи таман ке може да игра со Каљари,ке има 1 недела тренинг сигурно со момците а и нема друга варијанта Ибра е суспендиран.

Пато ќе се врати за со Каљари ?
Кој од повредениве ќе може да игра со Каљари а кој не ?
не сум во тек со настаниве у пм -.-

^Пато се враќа за со Каљари, а останатите освен Инзаги ќе се вратат до крајот на Јануари.

клик

Клик

Кој било да донесат за да се освежи средениот ред ќе биде добро,ја пре би Констант него Лазари,искрено незнам зошто толку запнал Алегри со него ваљда е добар ама сепак најдобро ќе биде Монтоливо да го донесат,и прочитав дека Кришито е за продажба за 15 мил. мора да се искористи и да се земе.

На сајтот на Гремио го највиле Роналдињо како готова работа иако има уште да се работи за трансферот. Наводно брат му тој напорниот лешинар пак комплицира нешто. Како и да е се очекува да замине кај и да е. Жал ми е што конечно во еден добар Милан нема шанса да одигра ама тоа е животот.

Кога би бирал меѓу Констант и Лазари и јас би го одбрал Констант, зошто сум го гледал неколку пати сезонава и доста импресивен е, лидер е во Киево заедно со Пелисие и вреди да се проба, плус и погоден е и финансиски, зошто би дошол на некоја позајмица со можност за откупување.
Лазари е човек на Алегри од Каљари, многу доверба има во него , цела игра на него ја имаше потпрено и мислам дека треба да му се верува чим толку запнал за него.Он за да дојде ќе иде курбан Астори што исто така не е некој зијан голем.

a u napad za liga na shampioni ke gi imame samo robinho ibra i pato
so ogled na toa sto povreden e cela sezona pipo
a cassanova nema da mozi da igra u lsh

a pak pato znaeme kako e so povredite taka da moze da se ostane nekoja utakmica samo so dvajca u napad

a u napad za liga na shampioni ke gi imame samo robinho ibra i pato
so ogled na toa sto povreden e cela sezona pipo
a cassanova nema da mozi da igra u lsh

a pak pato znaeme kako e so povredite taka da moze da se ostane nekoja utakmica samo so dvajca u napad

Ќе го чува Пато за ЛШ и ќе игра Касано една или две утакмици пред ЛШ и готово :)

Овиј Констант не е лошо да се земи, добар играч е ко за прва сезона во Италија а за Монтоливо не ми се верува ни дека ќе пробаат да го купат, колку што знам игра на позицијата на Пирло?

Овиј Констант не е лошо да се земи, добар играч е ко за прва сезона во Италија а за Монтоливо не ми се верува ни дека ќе пробаат да го купат, колку што знам игра на позицијата на Пирло?

Ако сакаат да го купат може,али Пирло не е некој проблем пошто ке се се менуваат,плус Пирло остаре,се повредува,а потребно е да иаме играч таму.
Не може само со Пирло.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom