Ф
Недај божеКака ако се враќа во Италија се враќа кај нас слушај
искрено очекував вакво нешто , Касано ќе биде замена за Ибрахимович, додека Робињо и Пато ќе ротираат меѓу себе.Cassano will be a useful option for our frontline since he can play in any attacking position. I am planning to field him mainly as a centre-forward when necessary - he did not play in that position before, but he can do it".
Монтоливо да дојде би било супер ѕвер е !
Значи таман ке може да игра со Каљари,ке има 1 недела тренинг сигурно со момците а и нема друга варијанта Ибра е суспендиран.^ на 3ти Јануари потпишува Касано, а од утре почнува со тренинг заедно со играчите на Милан
Кој било да донесат за да се освежи средениот ред ќе биде добро,ја пре би Констант него Лазари,искрено незнам зошто толку запнал Алегри со него ваљда е добар ама сепак најдобро ќе биде Монтоливо да го донесат,и прочитав дека Кришито е за продажба за 15 мил. мора да се искористи и да се земе.
Ќе го чува Пато за ЛШ и ќе игра Касано една или две утакмици пред ЛШ и готовоa u napad za liga na shampioni ke gi imame samo robinho ibra i pato
so ogled na toa sto povreden e cela sezona pipo
a cassanova nema da mozi da igra u lsh
a pak pato znaeme kako e so povredite taka da moze da se ostane nekoja utakmica samo so dvajca u napad
Ако сакаат да го купат може,али Пирло не е некој проблем пошто ке се се менуваат,плус Пирло остаре,се повредува,а потребно е да иаме играч таму.Овиј Констант не е лошо да се земи, добар играч е ко за прва сезона во Италија а за Монтоливо не ми се верува ни дека ќе пробаат да го купат, колку што знам игра на позицијата на Пирло?