Stallion
Папион __ •°
- Член од
- 13 септември 2010
- Мислења
- 1.150
- Поени од реакции
- 913
Се слагам :smir:Алегри да ни го поживи господ људи, он е според мене најзаслужен што тимот игра вака против слабите екипи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се слагам :smir:Алегри да ни го поживи господ људи, он е според мене најзаслужен што тимот игра вака против слабите екипи.
Дајте слика од Боатенг коа го боксира корнер знаменцето![]()
е он изглеа ќе се мачи малце.. Нема шанси да заседне на клупа пошто ептен има уште една утакмица до паузата. Да имаше уште две бар и Робињо да продолжи вака, богами ќе беше интересно да се гледа како седат со Роналдињо на клупа... Ќе треба право менаџирање сега да покаже Макс, како ќе ротира кој како ќе игра останува да видиме...ме интересира каде би се вклопил Пато
И Дрогба![]()
Пато ќе седи на клупа ако продолжи вака Бињо,реално многу јако игра. Ме интересира Рони што ќе прави ? Штом дојде време Сидорф пред него да влага за да го замени Боатенг тогаш..........
mislam deka nemoze da go otlipi posto e non eu a vo italija smee samo eden igrac vo tim da e non eu!Овој Боатенг мора да се одкупи од Џенова да не се зезнеме да го вратиме многу јак е. 3 цава нови играчи ни ја држат играта.Идеме на титула одлично играме во Сериа А.