Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
и што сака сеа Јепес да каже ? Дека Неста не е арен ? ...ццц
Неста е нежен бе правилно шо го извади не смее да се ризикува, а Ибра ќе го извади после кун 60та и Рона мора да влезе да поглеаме малце еротика :)

Фламини место Гатузо или Амброзини да влезе, а Роналдињо место Ибрахимович...
штета што нема сеа некој на клупа како Маркел :P

Можеби божиќниот мирис не се осеќа сеуште али шампионскиот дух во Милан се осеќа и тоа како:))

Ах дудла Рони,на тацна му ја даде Абате мораше боље да ја шутне.

И после сака стартер !

Жал ми е за Рони многу го сакам како играч уште у Барселона дур играше, и според мене тие две сезони кога беше у топ форма се совршенство од фудбал, и според мене е најдобриот играч што некогаш стапнал на терен.

Но додека Милан победува, не му се љутим на Макс што не го става у прв тим !

-

abe ronaldinho ne e los pa i nemora da bide prv tim neka bide rezerva pa na nekoja povreda na robinho ili pato ke bide prv tim

baska i dobar igrac e znaeme site deka so eden poteg moze da resi utakmica ete posledno kako so okser

a inaku trebase podobro da ja sutna topkata ali okej e ne e nesto strasno vie pa so napraivte

Вториов дел рутински го одработивме а и Алегри ги погоди замените и во право време ќе изврши :)

Гледате ли колку е убав светот кога не игра Бонера ? :back:

Нека ни е честито победата,уште две до крај за мирни празници.

Се надевам дека Бенитез и сите интераши уживаа во утакмицата :)

Оваа година мамето му го ебавме :)

Доаѓа зимава... -10 у Милано =)

Одлична игра првите 30 минути, после играње курот беше тоа... да играа како на почеток... црно црно :icon_lol: Ама супер е и вака, 3-0... продолжувамо со одличните игри, ова се бара!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom