Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Најдобро е да играат како со Лече....
..............................Ибра
Роналдињо............................... Пато

........Сидорф....................Амброзини

........................Пирло

Антонини.....Силва.....Неста........Бонера

......................Абиати.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Мора да се проба така против малите екипи прво, неможи одма на дерби или во ЛШ да се проба. Јас би сакал вака да биди :
-----------------------Ибрахимовиќ---------------------

-----Дињо------------Робињо----------Пато-----------

-----------Пирло------------------Боатенг--------------

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Мора да се проба така против малите екипи прво, неможи одма на дерби или во ЛШ да се проба. Јас би сакал вака да биди :
-----------------------Ибрахимовиќ---------------------

-----Дињо------------Робињо----------Пато-----------

-----------Пирло------------------Боатенг--------------
Нема шанса Боатенг пред Амброзини...Ако веќе играат сите четворица подобро би било робињо да игра лево ради брзината...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Да е на плејстејшн, Пирло, Сидорф, Роналдињо, Робињо, Пато и Ибрахимович ќе ги играм, ама ако прајме реално муабет нема теорија сите да се прва постава.

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Да е на плејстејшн, Пирло, Сидорф, Роналдињо, Робињо, Пато и Ибрахимович ќе ги играм, ама ако прајме реално муабет нема теорија сите да се прва постава.
Точноо ...затоа најдобро е ко со лече , а робињо да влезе второ полувреме .

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

mrzliv na poslednata slika :)

--- надополнето ---

na treningot so svedska pred den dva a melberg na tretata slika vidajte go hehehe :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ај не е пред сезона ама мавни една анализа со очекувања за новава сезона!
Истото мислење за играчиве го делиме!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ние воопшто и не рековме сите тие да бидат прва постава, Сидорф ќе си биде замена за Робињо - според мене многу поефикасно ќе ја врши таа работа, ќе поврзува средина и напад, ќе навлекува повеќе играчи на него од Сидорф сигурно со тоа ќе ослободува простор, далеку е побрз и конечно ќе имаме контра како што доликува, човек што може да ја повлече. Утакмицата против Чезена сите добро изиграа и се прикрија промашените зицери на Сидорф кои со поголеми екипи мора да се реализираат а Робињо ретко греши од такви ситуации. Јас сум голем оптимист за четворката у прва постава заедно со Пирло и Амбро позади и имам големи очекувања, ако можеше еден Антонини да се изфорсира и специјализира на лев бек може и Робињо да му ебам мајката, на крај краева ќе мора ако нејќе клупа.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ние воопшто и не рековме сите тие да бидат прва постава, Сидорф ќе си биде замена за Робињо - според мене многу поефикасно ќе ја врши таа работа, ќе поврзува средина и напад, ќе навлекува повеќе играчи на него од Сидорф сигурно со тоа ќе ослободува простор, далеку е побрз и конечно ќе имаме контра како што доликува, човек што може да ја повлече. Утакмицата против Чезена сите добро изиграа и се прикрија промашените зицери на Сидорф кои со поголеми екипи мора да се реализираат а Робињо ретко греши од такви ситуации. Јас сум голем оптимист за четворката у прва постава заедно со Пирло и Амбро позади и имам големи очекувања, ако можеше еден Антонини да се изфорсира и специјализира на лев бек може и Робињо да му ебам мајката, на крај краева ќе мора ако нејќе клупа.
Со Чезена играме 2ро коло, ти изгледа мислеше за со Лече во првото ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom