Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Остајте го циганинот бе дошол да провоцира.

Јеби га реално ќе биде тешко ама уште по реално ако се види кој пацери се реал во Л.Ш. не треба да имаме којзнае какви проблеми со нив,Ајакс таму не ја тепаме тешко гостување е тоа,со Оксер мора двете да се тепаат и со Реал и Ајакс дома.

Повеќе е заебан Оксер него Ајакс. Ајакс се класични дупиња тешко ќе биде у оксер но мислам ќе им лапнеме 3 бода таму. Севоедно сигурни патници се Милан во 1/8 финале, само кое место : )).

Кое место и да завршиме ќе играме со гомната швабски баерн,затоа што не можат два италијански тима во 1/89 финале да играат дури и да заврши на добро место рома.

Мислам дека само за во групи важеше тоа два тима од иста држава НЕ!!! понатака кој на како му биде среќата
очекувам прво место у група колку што се јаки ајакс и оксер за нас толку се и за реал,само против нив што ке бидат помотивирани!!!

Мислам дека не,не можат во 1/8 финале да се паднат две екипи од иста земја само од 1/4 финале па натака.

Кое место и да завршиме ќе играме со гомната швабски баерн,затоа што не можат два италијански тима во 1/89 финале да играат дури и да заврши на добро место рома.

wtf ?

Осмина-финале има пак ждрепка, првите со вторите од групите, зошто па мора баш со Баерн ?

Стварно? Јас мислев дека иде по правило пример првиот од група Г игра со вториот од група Х и така натака дека се знае кој од која група ќе го добие противникот..........можно е да сум изумил.

Стварно? Јас мислев дека иде по правило пример првиот од група Г игра со вториот од група Х и така натака дека се знае кој од која група ќе го добие противникот..........можно е да сум изумил.

Си помешал со СП. :)

до кај е работата со ибра,има нешто ново!?
абе кој и да ни се падне сезонава наши се,и секако на крај титулата е наша....верувајте!!!!

Во секој случај сме во најтешка група..Исто како и минатата сезона. Секој бод ќе биде важен. Лани добро изигравме во групите,а сезонава сме појачани,значи можеме да изиграме уште подобро! :)

Иначе Ибра не тренирал со Барса попладнево.Ова е завршена работа!Се очекувал во сабота во Милано најверојатно..

А Кармона(младичот од Барсеона) и официјално е наш играч!

Која најтешка група бе дај не зафркавај редовните пациенти ги добиваме дома/гости, а за Ајакс и Оксер да не правиме муабет колку се јаки тимови.. и со Реал ќе ги местат ако треба за да одат двата тим без проблем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom