Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе официјализираат утре или задутре, чекаат да спласне еуфоријата за Интер за да лапнат некоја насловна евентуално. Исто така дел од договорот со Каљари е отстапување на Астори шо мене не ми смета воопшто. Повеќе бев за Тастоти и помило ќе ми беше он да беше тренер ама што е тука е, верувам и во овој. Лошото е што после ова Тасоти ќе си оди од Милан најверојатно, а тоа може многу да ги кошта од аспект на познавање на играчите и слично.

Ако си оди и Тасоти ни се еба мамето,прво Лео па Тасоти многу битен дел од стаф-от ќе ни отиде.......крај краева нека го стават Гали па преку тасета!

Ќе официјализираат утре или задутре, чекаат да спласне еуфоријата за Интер за да лапнат некоја насловна евентуално. Исто така дел од договорот со Каљари е отстапување на Астори шо мене не ми смета воопшто. Повеќе бев за Тастоти и помило ќе ми беше он да беше тренер ама што е тука е, верувам и во овој. Лошото е што после ова Тасоти ќе си оди од Милан најверојатно, а тоа може многу да ги кошта од аспект на познавање на играчите и слично.
Аман те бе луге,после Кака,Дида и Лео сеа и за тасета да ме болит куров...абе дајте не бидите смешни,тука се Гали,Стропа и цела една плејада а до година ништо чудно да биде и Малдини.
Него дај да земиме некој ЅВЕР летово,зс кога ги глеам Интеристиве како се радвеет ми идет да збеснам.

Аман те бе луге,после Кака,Дида и Лео сеа и за тасета да ме болит куров...абе дајте не бидите смешни,тука се Гали,Стропа и цела една плејада а до година ништо чудно да биде и Малдини.
Него дај да земиме некој ЅВЕР летово,зс кога ги глеам Интеристиве како се радвеет ми идет да збеснам.
Не се секирај, редно беше и тие. Мило ми е за нив, особено за Морати, затоа што последно кога Интер освоил титула, тој бил тинејџер, Занети не бил ни планиран...па види сега, нека живнат :).
А инаку најдобрата група на фејсбук што се врти од сношти 3 inter + 2 juve = 5 MALDINI :pos2::pos2:
:pos2:

Еве ги играчите што ќе бидат предводени од Тасоти во турата во САД

Голмани
: Dida, Abbiati, Colombo
Обдрана: Diniz, Jankulovski, Nesta, Oddo, Terzi, Favalli, Antonini
Средина: Abate, Di Gennaro, Flamini, Seedorf, Blasi, Brocchi, Delvecchio
Напад: Mancini, Ronaldinho, Inzaghi, Pato

Болд = што кур бараат уште во Милан? црвено= кои се овие ?
Знае некој ?

Греота се шиттер бе,нека се порадуваат малце и они нека видат како е да си прв во Европа. :tv:

Болд = што кур бараат уште во Милан? црвено= кои се овие ?
Знае некој ?
Тие ти се од заебанција собрани играчи со Сериа А за да играат на турнирот во Америка. Немаат никаква врска со Милан, не се нервирај :)

Алегри најверојатно ќе биде претставен утре , а прв играч кого сакал да донесе Лацари. Овој Лацари не е лош играч игра средина и се снаоѓа на повеќе позиције, 25 године има. Сеа незнам колку е квалитет за у Милан ама ќе видимо..

На што позиции игра поточно Лацари? Ако може како десно крило да игра би било супер........ама се мислам дека е напаѓач??

На што позиции игра поточно Лацари? Ако може како десно крило да игра би било супер........ама се мислам дека е напаѓач??

плејмејкер мислам дека е, најверојатно би го заменил Сидорф

Не се секирај, редно беше и тие. Мило ми е за нив, особено за Морати, затоа што последно кога Интер освоил титула, тој бил тинејџер, Занети не бил ни планиран...па види сега, нека живнат :).
А инаку најдобрата група на фејсбук што се врти од сношти 3 inter + 2 juve = 5 MALDINI :pos2::pos2:
http://www.facebook.com/group.php?g...arch&sid=7SBbIKbw4GPL_1eHYpkzjw.1443426200..1 :pos2:
п.с ЧЛЕН СУМ ! :)

плејмејкер мислам дека е, најверојатно би го заменил Сидорф

Не е плеј, игра офанзивно али највише на десната страна. Но игра добро и на лева, а за Сидорф си у праву. Баш место Сидорф би играл

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom