P
PewDiePie
Гостин
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=60953
По се изгледа Алегри ќе ни биде нов тренер.
По се изгледа Алегри ќе ни биде нов тренер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман те бе луге,после Кака,Дида и Лео сеа и за тасета да ме болит куров...абе дајте не бидите смешни,тука се Гали,Стропа и цела една плејада а до година ништо чудно да биде и Малдини.Ќе официјализираат утре или задутре, чекаат да спласне еуфоријата за Интер за да лапнат некоја насловна евентуално. Исто така дел од договорот со Каљари е отстапување на Астори шо мене не ми смета воопшто. Повеќе бев за Тастоти и помило ќе ми беше он да беше тренер ама што е тука е, верувам и во овој. Лошото е што после ова Тасоти ќе си оди од Милан најверојатно, а тоа може многу да ги кошта од аспект на познавање на играчите и слично.
Не се секирај, редно беше и тие. Мило ми е за нив, особено за Морати, затоа што последно кога Интер освоил титула, тој бил тинејџер, Занети не бил ни планиран...па види сега, нека живнатАман те бе луге,после Кака,Дида и Лео сеа и за тасета да ме болит куров...абе дајте не бидите смешни,тука се Гали,Стропа и цела една плејада а до година ништо чудно да биде и Малдини.
Него дај да земиме некој ЅВЕР летово,зс кога ги глеам Интеристиве како се радвеет ми идет да збеснам.
Еве ги играчите што ќе бидат предводени од Тасоти во турата во САД
Голмани: Dida, Abbiati, Colombo
Обдрана: Diniz, Jankulovski, Nesta, Oddo, Terzi, Favalli, Antonini
Средина: Abate, Di Gennaro, Flamini, Seedorf, Blasi, Brocchi, Delvecchio
Напад: Mancini, Ronaldinho, Inzaghi, Pato
Тие ти се од заебанција собрани играчи со Сериа А за да играат на турнирот во Америка. Немаат никаква врска со Милан, не се нервирајБолд = што кур бараат уште во Милан? црвено= кои се овие ?
Знае некој ?
На што позиции игра поточно Лацари? Ако може како десно крило да игра би било супер........ама се мислам дека е напаѓач??
He currently plays for Cagliari Calcio on 4-27-10 it has been reported that AC Milan signed him for a sum of 10 million euro.
http://www.facebook.com/group.php?g...arch&sid=7SBbIKbw4GPL_1eHYpkzjw.1443426200..1 :pos2:Не се секирај, редно беше и тие. Мило ми е за нив, особено за Морати, затоа што последно кога Интер освоил титула, тој бил тинејџер, Занети не бил ни планиран...па види сега, нека живнат.
А инаку најдобрата група на фејсбук што се врти од сношти 3 inter + 2 juve = 5 MALDINI :pos2::pos2:
:pos2:
:pos2:
плејмејкер мислам дека е, најверојатно би го заменил Сидорф