Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
20:30 AC Milan? - ?Inter Milan
21:30 Inter Milan? - ?Juventus
22:30 Juventus? - ?AC Milan

еве кој е тај Тим куп и лани го игравме,со истите екипи

ШТо не ти е јасно, па се потиш, толку вреди Бејл, колку што и Попов, па зашто да немаме макеедонски репрезетативец у Милан.
Дека никој не вреди, сите се камења...

Trofeo TIM

Прва утакмица играмо со мерда...

milan.gif
vS.
inter2.gif

Еве го и целосниот распоред.

20:30 AC Milan - Inter
21:30 Inter - Juventus
22:30 Juventus -AC Milan

"Stadio Adriatico"
stadioadriatico1.jpg

Address: Via Pepe, 65126 Pescara (PE)
Capacity: 23800

уште Бејл за едно 12-13 милиони-што е реално остварливо и ВДВ за без пари, е тогаш ДА,презадоволен,ќе имаме асолен тим
а и јас викам за Попов алал да му е,импресионира на натпреварот:vozbud:
исто и бекам не е лошо да доојде,одличен е само пак ќе го расипе просекот во годините:kesa:

уште Бејл за едно 12-13 милиони-што е реално остварливо и ВДВ за без пари, е тогаш ДА,презадоволен,ќе имаме асолен тим
а и јас викам за Попов алал да му е,импресионира на натпреварот:vozbud:
исто и бекам не е лошо да доојде,одличен е само пак ќе го расипе просекот во годините:kesa:
Бекам да дојде,ама последна сезона да му е таа во Милан ,се гледа дека го сака Милан,направи се за да остани уште подолго време во Милан,би го повратил во тимот за да помогне за титула,тоа што ке го расипе просекот не е само од него,што го чуваат Фавали,сидорф, и каладзе еве овие 3-ца треба од следната сезона да не се во Милан,:helou:

не сум баш во тек со се..па ако можи некој да пиши..има шсанса вечер да се види хунтелар во игра или ..?

не сум баш во тек со се..па ако можи некој да пиши..има шсанса вечер да се види хунтелар во игра или ..?

повикан е во тимот, на Леонардо преостанува дали ќе го стави во игра...

Највероватно ќе игра..

Вечер очекувам бар да имаме една победа но ништо не се знае.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom