Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ооооо ова не е ништо сте го виделе клипот кога го гази Матераци на тренинг на Италија и оној кога го кубе Липи на светското и кога му се дере на Анчелоти ехее ментален скроз:pos:

Абе Сендерос останал у Милан или се вратил у Арсенал??? Негде пишуаше дека несакал у Арсенал и дека ќе остане у Милан...има некој информација???:smir:

Абе Сендерос останал у Милан или се вратил у Арсенал??? Негде пишуаше дека несакал у Арсенал и дека ќе остане у Милан...има некој информација???:smir:

Се врати сендерос оддамна.....и нема да дое пак у милан..не го откупија

Ме радува тоа што на сите пријателски не напучиле да ви кажам право. Чак и жал ми е што од Интер не сме примиле и некој гол повеќе : ).
Ова се' зависи како се прима. Ако се сфати онака педагошки и за памет-па да се донесат играчи ондак е добро, ако се сфати у стил “нов тренере и треба уигрување’’ наебавме годинава.
Не сте пишувале многу за играчите поединечно кој како играл во минативе утакмици, а ја не бев тука да гледам, па ако може на брзина оценки за Пато,Бореило, Абате, Неста, Силва, Омниеву.
Не верувам дека играле сјајно ама се надевам дека бар некој од нив нешто покажал.

Ме радува тоа што на сите пријателски не напучиле да ви кажам право. Чак и жал ми е што од Интер не сме примиле и некој гол повеќе : ).
Ова се' зависи како се прима. Ако се сфати онака педагошки и за памет-па да се донесат играчи ондак е добро, ако се сфати у стил “нов тренере и треба уигрување’’ наебавме годинава.
Не сте пишувале многу за играчите поединечно кој како играл во минативе утакмици, а ја не бев тука да гледам, па ако може на брзина оценки за Пато,Бореило, Абате, Неста, Силва, Омниеву.
Не верувам дека играле сјајно ама се надевам дека бар некој од нив нешто покажал.

Пато играше прилично очајно на сите натпревари, исто и Бориело, Абате беше прилично добар на првите две после некако као да згасна може уморот си го напраил своето. Неста и Силва беа одлични на сите натпревари, Неста како да се враќа на старите патеки, а Силва сеа за сеа испадна прилично добро засилување. Ониеву, солиден, напраи кикс со Шинтер ама после тоа играше многу добро.

уште ова фали и Пирло да си замине и од тимов нема да остане ништо нема шанса да донесат соодветна замена за Пирло ние место да купуваме ние продаваме играчи.

Now has been decided: Pirlo goes to Chelsea.

Pirlo-Chelsea le cifre dell'affare

и според гоал и според миланњус се кажува дека останува само уште потписот на Пирло за да се комплетира трансферот. На миланњус пишува дека може да очекуваме уште во наредните неколку часа Пирло да премине во Челзи. Се спомнува цена од 18-20 милиони евра кои најверојатно ќе идат или за Џеко или за Фабијано

Now has been decided: Pirlo goes to Chelsea.

Pirlo-Chelsea le cifre dell'affare

Се спомнува цена од 18-20 милиони евра кои најверојатно ќе идат или за Џеко или за Фабијано
За Фабијано нема шанси ем рекоа нема веќе старци да купуваат ем Севиња никогаш нема да прифати 20 мил. а ако го шитнеме Пирло ке го земеме Хернанеш гарант за некои 10-12 мил. и ке остане нешто за едно 20-че за калузулата од Џеко

За Фабијано нема шанси ем рекоа нема веќе старци да купуваат ем Севиња никогаш нема да прифати 20 мил. а ако го шитнеме Пирло ке го земеме Хернанеш гарант за некои 10-12 мил. и ке остане нешто за едно 20-че за калузулата од Џеко

како замена за Пирло се гледа Снајдер, а додека Луис Фабијано е прва мета на Леонардо па затоа ќе биде примарна цел од нападот

инаку Берлускони го зголемил трансфер буџетот
(дали ова е оти сфатил дека има потреба или пак очекува Пирло да го продаде па од таму да добие пари :toe:). Како и да е се очекува Милан да се засили со еден напаѓач минимум, а можно е и засилување од средниот ред па дури и левата дефанзивна позиција

како замена за Пирло се гледа Снајдер, а додека Луис Фабијано е прва мета на Леонардо па затоа ќе биде примарна цел од нападот

Шнајдер е добар ни треба технички подкован играч освен ако не ни го соберат Интер,а Фабиано не ми прави ич мерак башка 28-29 год ама ај дај боже да земеме каков било напаѓач,ама ако се покаже како Рикардо Олиевра тогаш......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom