bowl
.
- Член од
 - 30 јануари 2007

- Мислења
 - 8.344

- Поени од реакции
 - 1.307

Не одлучил за бројот уште, најверојатно бланко дрес ќе добиеДенес на синчето на Кака му е роденден па наместо на првиот роденден да добие ваков дрес
![]()
ке си добие ваков со број 18
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не одлучил за бројот уште, најверојатно бланко дрес ќе добиеДенес на синчето на Кака му е роденден па наместо на првиот роденден да добие ваков дрес
![]()
ке си добие ваков со број 18
![]()
![]()

Знаев дека не се изразив убаво во текстот али што е тука е...
Сеуште не го знам т.е не сум го прочитал официјалниот став на Курва Суд во случајот со Кака. За тоа дали тие учестувале во протестите зимата, еве немора да учеструвале туку според логиката сигурно му укажувале на Кака да остане во клубот.
Ова лицемерниот одност... од тоа што прочитав на италијански веб страни е дека навивачите на Милан(не се споменува Курва Суд, а по логика ке сместив и нив) дека се против раковотството на Милан, само на Милан, а за Кака сеуште не сум прочитал дека го осудуваат или не го осудуваат.
Значи од последниве пасуси погоре го напишав тоа со лицемерството...бидејки го осудуваат Малдини поради тоа што ги навредил, а не(барем засега) го осудуваат Кака, а се насочуваат само против Галијани и Берлу, поради тоа што го напушти клубот. По логиката, Кака и Малдини треба во најмала рака да добијат ист одност од тие навивачи...без разлика што Малдини ги навредил навивачите со зборови, а Кака со нешто друго, што според мене е пожално.
Како што кажав и во текстот, дотолку сакаше Кака да остане во Милан, јавно ке кажеше. А и Берлускони секогаш кога го прашуваа за Кака, тој изјавуваше дека одлуката е кај него. Значи сам Кака одлучил да замине, оставајки го клубот.
Тоа што вика Кака да му помогне на клубот(финансиски) е само мачкање на очи, и воошто не треба да се гледа. Дотолку клубот имаше потреба од пари, може на стотина други начини да ги обезбеди а не да ги добие од Кака.

Некои викаат дека во Реал Мадрид потпишав поради пари, но не е така. Јас го напштив Милан за да играм во Реал Мадирд." - коментираше Кака.
))Па така е отвори кој било портал глеаш 10 статии за кака па ај у пм уште и тука кога ќе се пуштам и ќе видам како цимолиме сите ми се гади уште на facebook нека пишат дека кака отишол во реал ццц.....точно така колку и да е тешко треба да гледаме за милан во иднина, а за трансферот на кака ќе зборуваме по крајот на сезоната ...:nesvest:
И ова му е добра изјава.))
Колку беа, 9 Милиони Еура по сезона?
И јас нејкам да играм за пари,и ја сакам за Реал Мадрид :pos2:

Kako да оди во Шити кога не им се спонзори Адидас. Плус не играат во еврокуповите од каде што кака би зел повеќе пари итн итнEптен ако му беше за пари ќе отидеше во Сити
но факт е дека секој фудбалер сонува да заигра за Реал тоа се докажува и со Кака
Eптен ако му беше за пари ќе отидеше во Сити
но факт е дека секој фудбалер сонува да заигра за Реал тоа се докажува и со Кака
...Чекај малку....имаше договор со Милан? Имаше пиштол на глава дека мора да потпише за реал? Ако не сакаше да оди немаше да оди (просто ко грав).Кака никогаш не рекол дека сонува да заигра за Реал,иако е голем клуб,Милан не е ништо помалку,напротив е најуспешниот клуб со најмногу трофеи,јас сум уверен дека сакал да остане во Милан,но што може кога Милан е во финансиска криза а згора на тоа Берлускони и Галиани се главните,секако дека не може да го одбиеш Реал ако веќе знаеш дека мора да си одиш...
Чекај малку....имаше договор со Милан? Имаше пиштол на глава дека мора да потпише за реал? Ако не сакаше да оди немаше да оди (просто ко грав).
:pos2: Forza R80 ! ! !