Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде во Сабота очекуваме Милан да оди на 2 место.
Јувентус игре против Интер, а оваа е сигурно дека може да тепа Интер.
И Милан ако тепа против Торино дома Милан се префрлува на 2 место..
Да очекуваме 2 место !:helou::smir:

и јас се надевам така :smir: а и мене една од најголемите желби ми е агер ѕвер е,после клиши, гурцуф назад,адебајор,ето или др. напред и уште мн млади. и старите аут и топ тип

ме интересира со Сендерос што ќе биде, дали ќе му понудат нов договор или пак ќе го пуштат да си се врати во Арсенал

како и да е Горкуф ќе мора да се врати а искрено би сакал и летово Милан да заработи од Роналдињо со тоа што ќе го продадат на мачнестер сити, а тие сигурно ќе нема да понудат пониска цена од таа со која го купи Милан годинава...

а за нападот, шева ќе си оди па ќе мора да се врати палоски кој ќе биде замена исто како што беше и Шева... а ќе мора и еден одличен шпиц да се земе летово

Шева или ќе го вратат во послаб тим или во Динамо Киев ќе го пратат..Сендерос мислам дека ќе остане доколку не земат некој дефанзивец..Емерсон аут во Сао Паоло за некој млад напаѓач..Гуркуф назад и Палоски назад

Пато е избран за најдобар млад играч во калчо лигата :je:
Пато ја предводи листата а на второто место е Марек Хамсик од Наполи и трето Алексис Санчес од Удинезе. Пато засега има постигнато 14 гола.
Ај честито награда :smir:

Пато ја предводи листата а на второто место е Марек Хамсик од Наполи и трето Алексис Санчес од Удинезе. Пато засега има постигнато 14 гола.

Стварно го заслужува ова прво место како во Италија така и во светски рамки.Еден натпревар го игра 105 минути.Срцето го остава на теренот.Има голема подршка од целиот тим на Милан што придонесува за се подобри и подобри игри во дресот на екипата на Милан.ЧЕСТИТКИ.

Ајде во Сабота очекуваме Милан да оди на 2 место.
Јувентус игре против Интер, а оваа е сигурно дека може да тепа Интер.
И Милан ако тепа против Торино дома Милан се префрлува на 2 место..
Да очекуваме 2 место !:helou::smir:

Се е тоа ок, ама зашто сте толку сигурни дека Јуве ќе го лапне од интер, ја баш мислам дека ќе биде обратно.
Дека Јуве ќе му одржи фудбалска лекција на интер.
А ние нашето 2 место ќе треба да си го бркаме на сите утакмици и во дербито со Јуве.

интересно балотели не е на второ или трето место, но и онака му требаше време да си ја пронајде формата...

сепак честитки до Пато, следниве години нека се бори за златната топка

Како е миланези уффф долго време без интернет и немав од каде да пишам ај вака малце подобрена играва се надевам на 2ро место само ми е страв да не решил Берлускони да го опстанува Торино :pos2: се надевам не а иначе нека му се множат наградиве на пато заслужи дечкото!

интересно балотели не е на второ или трето место, но и онака му требаше време да си ја пронајде формата...

Не беше тоа онаа табела на топ 10 странски млади играчи во Италија . . . ?
Иначе и вака и така, пак е најдобриот помеѓу младинците .

незнам... нема потенцирано, нека потврди росоњерка ако знае за која табела станува збор

инаку да, балотели спаѓа меѓу најдобрите младинци во калчото

ќе биде меѓу најдобрите кога ќе го смени односот,треба да учи од Пато и Џовинко

ќе биде меѓу најдобрите кога ќе го смени односот,треба да учи од Пато и Џовинко
Aбе гледам погрешно ме свативте, на Пато се однесуваше тоа, дека е најдобриот помеѓу младите играчи во Италија, за Балотели се имам изјаснето и го делиме истото мислење .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom