Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гатузо е добар да игра најназад само во дефанзивни задачи,инаку сега кога го нема Пирло можеби приметувате дека Гатузо оди и офанзивно и не може да подаде една топка на место секогаш грешава тој е за дуел игра за жестокос ако се сеќавате Милан - Манчестер Геј Роналдо не го помина него и Одо :smir:

Незнам што се случува со Холандските играчи.Робен,Перси,Санјдер.Ако ви текнува за една изјава за Ел феномено(Роналдо) каде се вика дека додека играл во ПСВ(холандија)му ги ослабеле коските со тамошните терапии и затоа сега толку лесно се повредувал.Има нека тајна веза...:toe:

Незнам што се случува со Холандските играчи.Робен,Перси,Санјдер.Ако ви текнува за една изјава за Ел феномено(Роналдо) каде се вика дека додека играл во ПСВ(холандија)му ги ослабеле коските со тамошните терапии и затоа сега толку лесно се повредувал.Има нека тајна веза...:toe:
50% Холанѓани се инвалиди- а физеотерапефтите им се тапа:helou:Лично се имам уверено во тоа

Вистина еј...тие ти се вечно повредени...:)
Јас не би го сакал Ван Перси во Милан.Тој е добар играч,ама има многу проблеми со повреди.Па и плус ако дојде во Италија каде што се игра погруб и потврд фудбал,па тој нема да излезе од болница...:toe:

денес се повикани 7 росоњери за вечерашните натпревари

RINO GATTUSO AND DANIELE BONERA
Wednesday November 19: Greece-Italy, at 21.30, in Athens (friendly)
RICARDO KAKA' AND ALEXANDRE PATO
Wednesday November 19: Brazil-Portugal, in Brasilia (friendly)
MAREK JANKULOVSKI
Wednesday November 19: S.Marino-Czech Republic (WC Qualification)
MATHIAS CARDACIO
Wednesday November 19: France-Uruguay, at 21.00, in Paris-Saint Denis (friendly)
MATTEO DARMIAN
Wednesday November 19: Italia U.20-Switzerland U.20, at 15.00, in Como (8th Four Nations Tournament)

015940975-ex00.jpg

пријателчиња биле овие:pipi:

015940975-ex00.jpg

пријателчиња биле овие:pipi:

ова на сликата само од надворешна страна пријатели

а сто посто мислат у себе

"ако не ја тргне раката од мене има фацата ретардињо да му ја правам "

е и Сидорф е холанѓанец па нема гајле,нема врска холанѓани и повреди се десило у исто време Робен,Снајдер и ВДВ да се повредени,за Робен знаеме стаклен е али другите холанѓани не се повредуваат толку често

е и Сидорф е холанѓанец па нема гајле,нема врска холанѓани и повреди се десило у исто време Робен,Снајдер и ВДВ да се повредени,за Робен знаеме стаклен е али другите холанѓани не се повредуваат толку често
Да да не се,многу знаеш ти.Сидорф е црнец можеби затоа:)хаха
Не бе,ај види холандски список ке видиш.
Снајдер
Ван Перси
Ван Дер Варт
Робен
Ван Нистелрој

Збори деке е најбољи прв, втор и трет играч, а се поздравува се актуелниот најбољи --- па ја да сум на местото на Кака тешко на Роналдо нема да го одигра натпреварот него ке лега у болница :violent1:

Абе Сидорф ѕвер е, топката ја јаде. Црнец е затоа :D

како сто цитав кака барал одмор за мецот со торино ( не знам колку е добро за милан) а пирло антонини и замброта сигурно ке бидад во тимот .

како сто цитав кака барал одмор за мецот со торино ( не знам колку е добро за милан) а пирло антонини и замброта сигурно ке бидад во тимот .
А кај читаше? Дај линк да видиме за Пирло.

Да да не се,многу знаеш ти.Сидорф е црнец можеби затоа:)хаха
Не бе,ај види холандски список ке видиш.
Снајдер
Ван Перси
Ван Дер Варт
Робен
Ван Нистелрој

Робен и Ван перси знаемо свите дека се мекуши, На ван нистелрој му е прват да се повреди посериозно од кога е во реал мадрид, и имаше една повреда пред да дојде у ман тд,
Ван дер варт прв пат се повредува колк што знам ја, а кога се повреди Снајдер на тој старт ќе се повредеше и некој 3 метра црнец од зимбабве ,

Таке да ова со ослабнувањето на коските нема врска, ја пре би рекол чита коинциденција ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom