Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа не е се, поради поразот од Баерн(12-1), навивачите на Спортинг му испраќале смртоносни закани на Мигел Велосо(вчерашна вест)Спортинг се во криза може да ог искористиме тоа да го земеме Мутињо![]()

Кака изјавил дека чуствува болка и негово враќање на терените нема да има во брзо време најверојатно. И што е најлошо не се знае што е точно повредата.
А по одличната игра на Инзаги што ја покажа оваа сезона во Милан, Липи го враќа Пипо во националниот состав.
) .Напаѓач не е неопходно ама со повредиве немаме среќа мора да се земе некој крупен од калибарот на Бензема Дрогба итн итн . Го спомнавте Оби Микел незнам мене некако ми е дрво тој да небеше Есиен повредем имам мислење дека он немаше ни да заигра и мислам дка беше он кривецот за некои лоши резултати годинава на Челзи! А и ако се земе во предвид ,,добрата'' соработка со Челзи и тоа што ни го ослободија Иванович сигурен сум дека ќе дојде кај нас! А што не заебаа со Шева не заебаа, ама ние повеќе им го напикавме
.За голам баш сакам да дојде тој дечкото од Каљари а и небил толку млад 26 имал ама тоа за голман се супер години!
).Спортинг се во криза може да ог искористиме тоа да го земеме Мутињо![]()

Абе каков Круз, шо му е на тие. :pos2:
Исто така и многу фанови испратиле смс и меили, со подршка за Абиати, следната сезона да се врати уште подобар!
Значи немаме шанси, бед...брат чекај малку!тешко да дојдете до мутињо!и ние сме заинтерсирани!![]()

не се оздравува од таа болест:pop:Абе каков Круз, шо му е на тие. :pos2:
А и Трезеге не ми се свиѓа веќе, долго време беше поврден, којзнае од кога нема дадено гол, старичок е...
Исто така и многу фанови испратиле смс и меили, со подршка за Абиати, следната сезона да се врати уште подобар!
Значи немаме шанси, бед...
Вчера му било роденден на Стефано Боргоново, се надевам дека се сеќавате на него, поранешен играч на Милан, исто така и на Удинезе и Фиорентина, нели игравме пријателска со Фиорентина, во негова чест. Боледува од парализа, а млад е, има само 44 години.
Порано
Сега
Се надевам дека ќе оздрави
Среќeн роденден, Стефано.