Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво Милан 1-5, Браво Пипо 300-комада. одиме напред кој е следен ........ :tapp:

Феноменчо 16-ти е

мењај тоа аватарот грд :pos2:

Кога играме со Јуве? Мислам дека Анчелоти конечно се заозбили, ако продолжиме со вакви добри резултати, ке остани на тренерската позиција.

Кога играме со Јуве? Мислам дека Анчелоти конечно се заозбили, ако продолжиме со вакви добри резултати, ке остани на тренерската позиција.

ЛОЛ Померисе од место и плукни трипати какво останување немој те молам одвај чекам да го викам со куферите а ти викаш да остане хехе но сепак од мене човекот има респект освои се што еден тренер сонува да освои но доста му беше ФОРЗА МИЛАН !!!!!

Со Наполи во 20:30 часот и ке ги давад на Телма:helou:

не нема да ги дават на никоја верувајте ми не може пренос од наполи има изгледа некој проблем лани исто така не ги даваа копга изгубииме пред последното коло ... само на (спорт-италиа) ке га дават изгледа чао со срека да тепаме и да продолжиме со добри разултати и кака побрзо вракање само повредата да не е сериозна... исто и абиати ...:toe::toe:

ЛОЛ Померисе од место и плукни трипати какво останување немој те молам одвај чекам да го викам со куферите а ти викаш да остане хехе но сепак од мене човекот има респект освои се што еден тренер сонува да освои но доста му беше ФОРЗА МИЛАН !!!!!
Па сметајки дека уште да му :pusk: на келавиот (можи и тоа да го прави), се останато му угодува и тешко дека Берлу ке најде кученце како Анчелоти. Ако останиме без пораз до крајот на сезоната и го освоиме второто место гарант ке остани (не дека го сакам да остани, само реално гледам на работите).

не нема да ги дават на никоја верувајте ми не може пренос од наполи има изгледа некој проблем лани исто така не ги даваа копга изгубииме пред последното коло ... само на (спорт-италиа) ке га дават изгледа чао со срека да тепаме и да продолжиме со добри разултати и кака побрзо вракање само повредата да не е сериозна... исто и абиати ...:toe::toe:

да да и јас сум приметил дека не ги дават наполи кога играт на домашен терен! :toe:

ги имаат давано дома наполи... само незнам зошто сега викате дека ќе нема да ги даваат, ми текнува дека ги имам гледано...

ги имаат давано дома наполи... само незнам зошто сега викате дека ќе нема да ги даваат, ми текнува дека ги имам гледано...

незнам не сум приметил можеби ама на телма ретко ги гледам и кога ги гледам најчесто се во гости! :toe:

Никогаш не ги даваат. Имаат проблеми со ТВ правата. А тоа што си го гледал сигурно не било на телевизија.

Тешко да ја даваат едино ОБН ако земе може..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom