Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста ти најде да пишуваш за судии леле мајко до кај стигнавме...ај гитла:tapp:

Не не гледав.. Гледав Шпанска сериа...:pos2: Потполно се согласувам со Syn за постот погоре... Кога судиите грешат во полза на Јуве, Интер или друга екипа, веднаш не правите црни овци... Само тогаш не се во ред судиите... А вие зошто не признавате дека тепате во 90 минута?? Ако сте толку храбри и реални ајде признајте?? Или немате м*да??:tapp:
Не победивме со гол од корнер во 96 минута како Јуве пред некоја година. Не освоивме титула заради такви работи. Ти имаш најмалку право да тресеш зелени за местење наптревари.

Не...Не гледав..Скијање гледав:pos2: Потполно се согласувам со Syn за постот погоре... Кога судиите грешат во полза на Јуве, Интер или друга екипа, веднаш не правите црни овци... Само тогаш не се во ред судиите... А вие зошто не признавате дека тепате во 90 минута?? Ако сте толку храбри и реални ајде признајте?? Или немате м*да??:tapp:

Пуста завист шо им прае на људиве

ај вака. Пато промаши празен гол од 2 метра, Кака погоди пречка, голманот им одбрани две сто постотни шанси на кака и рони, промашен пенал кој бтв е целосно оправдан од авион се виде дека играше со рука играчот на наполи.

Кога напаѓаш цела утакмица очекуваш гол е сеа дал ќе падне 20, 43 , 56 или 87 минута јбг, признавам милан даде гол у 87

Али и признавам дека милан беше супериорен, зема 3 бода, прв е на табела :helou:

И признавам дкеа вие може да плачете до утре

Не победивме со гол од корнер во 96 минута како Јуве пред некоја година. Не освоивме титула заради такви работи. Ти имаш најмалку право да тресеш зелени за местење наптревари.
Дечко оди легни си... Гледам ти се спие, па не знаеш што зборуваш.. Кај спомнав бе бате местење во постот погоре?? Јас само кажав дека кога СУДИИТЕ ПРАВАТ ГРЕШКИ, а никаде не помнав дека Милан мести... Ако не причита прочитај пак, па ке видиш што пиши во постот...И ти кажуваш за натпревари од пред 5 години... Па и кој ви е крив што немавте титула не знам колку време освоено... И да да, Јуве вчера како што викаш ти 100 минута постигна гол со Рома, па така победи...:tapp:

Но во сето оваа има и место за задоволство, фановите на Милан во Лигата на Шампиони навиваат за други екипи.
Пошто нивните натпревари се во четворток.
Милан игра во втората Европска лига.

Леле па овој што пишува види:pos2: Абе море ние да играме 10 години во куп на уефа вие ни еднаш немате да освоите лига на шампиони не ви стои не сте таква екипа...Сакаш да ти пратам една јака фотка Силвио и тој вашиот газда грдиот???

Ај ај доста не плачете вике..каква таква победа дали била во 90 или во 190 нека не ви е гајле..победата си е наша и трите бода си се наши плус 3 поени и на врвот на италија...браво за роналдињо одигра супер,кака се изнапромаши но тоа е ..пеналот имав предчуство дека ќе го промаши..

Честито победа росонери, тешка утакмица беше сега сте на водечнкото место!!

Тепувате во 90 и тоа со автогол и сега ајдеееееее... Плс кјутете си... Тепавте немам против, но сами знаете како..
Што сакаше да кажеш со ова?

Хехе колку си смешен.. Која минута со Аталанта тепавте?? И да со Сиена дами и господа од Пенал... Еве денес пак пенал.. Сигурно многу мерак имаат противничките одбрамбени играчи да прават пенали кога играат со Милан... Денес 110 минута гол.. Па добро е..:tapp:
И со ова?

А вие зошто не признавате дека тепате во 90 минута?? Ако сте толку храбри и реални ајде признајте?? Или немате м*да??:tapp:
Што да признаеме?

Дечко оди легни си... Гледам ти се спие, па не знаеш што зборуваш.. Кај спомнав бе бате местење во постот погоре?? Јас само кажав дека кога СУДИИТЕ ПРАВАТ ГРЕШКИ, а никаде не помнав дека Милан мести... Ако не причита прочитај пак, па ке видиш што пиши во постот...И ти кажуваш за натпревари од пред 5 години... Па и кој ви е крив што немавте титула не знам колку време освоено... И да да, Јуве вчера како што викаш ти 100 минута постигна гол со Рома, па така победи...:tapp:
К‘р да не те боли дали ми спие или не, прочитај што пиша погоре и ако не си мислел на местење кажи ми на што си мислел?

Леле па овој што пишува види:pos2: Абе море ние да играме 10 години во куп на уефа вие ни еднаш немате да освоите лига на шампиони не ви стои не сте таква екипа...Сакаш да ти пратам една јака фотка Силвио и тој вашиот газда грдиот???

Дозволи ми ја таа чест мене

kushkamashum6bunj9.png

:baeh::helou:

Брат што се замараш со крлеживе остај ги нека зборат нека се успуцаат малце не им е фино МИЛАН прв да биде на табела:smir:

МарлеY БАПНИ им ја во италијанско првенство

Јувентус последна титула му е таа во 2003,

на Милан му е последна у италија 2004 и не ме терај за лига шампиони да зборам доволно е да га погледнес сликата на мојот претходен пост,

и ти си навивач некој на јуве :pos2:

Значи коа станува збор за лига шампиона од италијански екипи мислам џабе ке праиме муабет...:helou:

ај ај сеа на сите други тимови им е криво шо не се први на табела и сеа ке почнат тука да ми зборат
местена утакмица , грешки офсајт бла бла бла
победа си е победа и доста само плачете
милан оваа недела е најбољи
другото коло ке видиме кој ке биде ......

Победа за прво место на табела. Нека пукнат душманите кога сме најјаки. Впрочем имаат право да се бунат зашто нивните екипи се тапа сезонава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom