Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Голчиња покасно, никаде ги немаат ставено...

Player Ratings: Milan 2-1 Siena
Abbiati - 6.0
Antonini - 7.0
Bonera - 6.0:
Favalli - 6.0
Zambrotta - 6.5
Gattuso - 7.0
Emerson - 7.0
Seedorf - 6.0
Kaka - 7.5
Pato - 8.0
Inzaghi - 8.0

Subs: Ambrosini 6.0, Shevchenko 6.0

Superpippo Shoots Down Siena
:helou:

Емерсон пак добро изиграл а
Ако ако тоа е добро само така нека продолжи добро е кога играчите се борат за прв тим

добра игра на Пато а ? супер е тоа.... добар тандем ќе бидат со Бориело доколку би се играла формација со само еден офанзивен од среден ред (Кака)

Не доаѓа предвид Рони да седи на клупа за да игра Пато.Оваа сезона сигурно Пато нема да игра прва постава али затоа очекувам од наредната да прават покољ со Бориело напред!

Емерсон пак добро изиграл а
Ако ако тоа е добро само така нека продолжи добро е кога играчите се борат за прв тим
Да да, добро изигра баш го следев како ќе игра и добро се покажа особено добри пасови даваше и немаше грешки кај него...
Antonini od utakmica vo utakmica se podobro i podobro:zver:
Добар е само треба да повежба и дефанзивни задачи...

добра игра на Пато а ? супер е тоа.... добар тандем ќе бидат со Бориело доколку би се играла формација со само еден офанзивен од среден ред (Кака)
Како што го гледам Пато на терен според мене може да игра на 3 позиции како крило, како напаѓач и на местото од Кака, не е од оние како Џилардињо да чекаат топка да му дадеш овој се враќа до центар сам да си земе и прави акција тоа ми се свиѓа...

Овој сварно излудел скроз:tapp: Па каде е Малдини во составот заедно со Бонера централно он треба да игра не Фавали дибекот?? Ајде за Масимо колку толку оправдано човекот скоро сите утакмици ги изигра ама и Марко ќе фали во прва постава,барем Шева да го стаел пред Пипо...ајх свашта од овој Карлито:toe:
Уште мислиш дека нетреба да игра? хаха еј у животна форма е бе :pos2:
Ај нека ни е честита победава

Еве ги головите, и друг пат јас ќе снимам со камера и ќе ги стаем на јутуб а не вака да чекам 1 сат дур да ги стават и тоа идиотска снимка, ама ај важно се гледа...
Ае време за спавање :helou:

Честито колегии!!!
Ајде Ајде се наближувате до врвот вие и ние ! (= ке биде интересно

Добре бе луѓе од кога навивате за Милан?! Од вчера? или можеби завчера?! Па толку ли не ви е јасно дека Малдини веќе втора година по ред не игра два натпревари неделно?!

Што се однесува до Инзаги, јас такво нешто очекував, иако го очекував Шева во први 11, сепак очекував дека еден од Пато и Марко нема да стартува. Едноставно доволно долго Анчелоти е тренер на Милан за да незнаеме што не очекува.:toe:

бтв. Инзаги ќе даде гол вечер.:helou:

:pipi:

CurvaSud_Milan ТИ си НОСТЕРДАМУС- треба да си го смениш никот

Па не би рекол нострадамус али имав некое неверојатно претчуство оваа вечер! :)

На другар што сакаше Арсенал да ја стави 1 му реков да не ја става и патем му спасив 1000 денари зошто толку сакаше да уплати на 4 утакмици.

Јас си фатив 3000 денари, а на друго ливче Арсенал ја пишав 2ка и Фиорентина x.:icon_lol:

Честито колегии!!!
Ајде Ајде се наближувате до врвот вие и ние ! (= ке биде интересно
Далеку сте сезонава од нас,борете за излез во Лига на Шампиони.
Ах само да стигнеме до врвот,после не го даваме па да се сруши цел свет:):vozbud:

Ах само да стигнеме до врвот,после не го даваме па да се сруши цел свет:):vozbud:

И Бориело имал предвидувачки способности како моите, :) човекот вчера рече дека после овој викенд очекува Милан да биде прв на табелата, со мала помош од Џенова тоа ќе биде лесно остварливо.:)

Пред се честитки за победата:) и нека цркне Мурињо пред нив сме:baeh:.
Сеа едвај чекам да дојде недела, за да ги победиме овие наполитанкиве, за лани тоа мора да се врати, само со претпазлива игра, оти Наполи покажа дека не грешат многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom