Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе со Бекам уште не било официјално ? :)
Тренерот на ЛА Галакси е против овој трансфер.
Галијани: Преговорите за Бекам уште не се завршени.

Еве и Мексес отфрла преселба во Милан (нека си кисне у Рома) :)

А Малдини ќе го добие трофеот Факети
Колку ли трофеи дигнал до сеа, браво за Малдини...

честито победа.... читав дека аталанта очекуваат Милан да бидат изморени па затоа да удрат некоја тврда тактика... се надевам дека брзо ќе се одморат за овој дуел

мексез како изигра со челзи навистина ме изненади одлично..ама мн бараат бонера и јанку...нека дадат подобро пари..

честито победа.... читав дека аталанта очекуваат Милан да бидат изморени па затоа да удрат некоја тврда тактика... се надевам дека брзо ќе се одморат за овој дуел

Нека очекуваат они да бидат изморени:nenene:

Милан ќе игра со скоро друг состав против Аталанта. Инзаги,Шева,Емерсон,Фавали,Антонини,Дида би требало да ги нема. Останатите се свежи: Малдини,Јанкуловски,Амбросини,Сидорф,Роналдињо,Бориело,Пато:smir:

А нели Дида е подобар од Абиати ? Барем според мене. Дида едно време ми беше и омилен играч од Милан..

Доста прашувате вакви дебилни прашања само колку да имате повеќе постови,аман веќе еднаш престанете.Како фанови на Милан сигурно знаете со кој игра вашиот омилен тим и кое време.Ако не знаете прочепкајте на страниците за фудбал,едноставни се!

ПС.Честито поведа Росоњери:)Најјачи сме:)

Доста прашувате вакви дебилни прашања само колку да имате повеќе постови,аман веќе еднаш престанете.Како фанови на Милан сигурно знаете со кој игра вашиот омилен тим и кое време.Ако не знаете прочепкајте на страниците за фудбал,едноставни се!

FULLY SUPPORT!!!:mist:

разговорите со Бекам продолжуваат.... http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=929858

ќе видиме што ќе бидне на крај... незнам од кај сите екнаа дека потпишал за Милан, се знаеше дека ќе тренира со Милан на Сан Сиро.... но ништо официјално немаше за неговото потпишување во Милан

atalanta -milan -----1-1

udineze -roma ------2-2

inter - genoa -------X-X

SIGURNO DOBIVKA :tv:

sto mu e na ovoj be dali sna sto sboruva sepak aj neka ima malku nadez sepak mu treba pozz forza milan :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom