Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета ако го проададат.
Ајде тој Сидорф нели му е доста од фудбал? колку години има сега?

32... како што остарува се по самоуверен станува дека е подобар и подобар...

Не ни треба Гуркуф, мислим ни треба ама нема место за него и да си замине Сидорф пак ќе грее клупа така да за негово добро да одбие да се врати во Милан нека си гради иднина се гледа дека ќе го биде, само да го најде вистинскиот клуб а тоа не се Бордо и Милан...

Јас би рекол дека Гуркуф мора да се задржи по секоја цена

БТВ Кака дал гол за Бразил против Венецуела:vozbud::vozbud:

БТВ Кака дал гол за Бразил против Венецуела:vozbud::vozbud:

да... во 5тата минута, не очекував Кака да биде во прва постава против венецуела, мислев бразил ќе игра со послаб состав ....

Не ни треба Гуркуф, мислим ни треба ама нема место за него и да си замине Сидорф пак ќе грее клупа така да за негово добро да одбие да се врати во Милан нека си гради иднина се гледа дека ќе го биде, само да го најде вистинскиот клуб а тоа не се Бордо и Милан...

Абе ако продолжи вака Гуркуф цела сезона,Милан сигурно ќе сака да го врати,ама тој ќе бара многу појше време во игра отколку минатата сезона...А тоа ќе можеме да му го гарантираме само ако некој од средниот ред или полунапаѓачите си замине,а на Гуркуф најблиска му е позицијата на Сидорф.
Гуркуф има потенцијал да биде подобар од Сидорф,и јас мислам дека треба да го задржиме,ама да игра,а не да ја грее клупата и да се упропасти као играч!

Мислам дека ни фали играч како Меси четврт кој ке биде со златна топка

Абе ако продолжи вака Гуркуф цела сезона,Милан сигурно ќе сака да го врати,ама тој ќе бара многу појше време во игра отколку минатата сезона...А тоа ќе можеме да му го гарантираме само ако некој од средниот ред или полунапаѓачите си замине,а на Гуркуф најблиска му е позицијата на Сидорф.
Гуркуф има потенцијал да биде подобар од Сидорф,и јас мислам дека треба да го задржиме,ама да игра,а не да ја грее клупата и да се упропасти као играч!
Да изгубите златно дете, за еден пензионер не иде. :uvo:

А јас го имам истото мислење како зоки. Гуркуф има навистина светла иднина пред себе, а тоа особено го покажува сезонава во дресот на Бордо. Мислам дека Милан може и те како да смета на него во иднина ... :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom