Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаете што сонував? Дека не тепале 1:0 со гол во 40та секунда на почеток на натпреварот.:nesum: ...Ама знаете како викаат, од тоа што ќе сонуваш обратно се случува во реалноста!:je:
фала на дозволата.добродојде... те прифатив и во социјалната група на Милан иако малку ме зачуди![]()
фала.јас си реков добро ве најдов ама вие се затепавте,ама гајле ми е јас пак ќе си навивам за роналдињо и милан секако,без разлика дали сум квази или каков и да е навивачАј нека и е честито "трансферот" на ^^magde^^ и ај замолчето го Syn ве молам стварно е досада
А кога ке си отиде Роналдињо шо праиме/??![]()
премногу се замарате со моево навивање.
еее чоек да не посака да ве поддржува!
момци видов некој дека спомна да се напраи форум за навивачите на милан во македонија,
па направив нешто набрзина па денојве ќе го досредим
кажите ми дали смеем да го пастирам линкот тука, да не се забранети реклами или слично
кој сака да ми помогне мсн на ПП нека прати
http://mak-rossoneri.forumotion.net/
ако добијам бан за реклама, нека биде помал не знаев, кој сака нека се регистрира, за почеток добар е ке го средам утре-задутре
позз, отиднав да спием :helou:
фала на дозволата.
зашто се зачуди?:smir:
Ах пуста желба да се биде АДМИН, па било тоа квалитетно направено или не, не е битно, исто како што не е битно дали е тоа организирано на ниво или туку само на некој му прднало да си направи форумче![]()
...Незнам што да ви кажам, терајте си по свое!