Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
STARO E NE SE ZAMARAJ KAKA DADE IZJAVA VO KOJA VIKA DEKA KE SI OSTANE VO MILAN
Се навикнавме на ова веќе, секој ден го читаме.

Исто како што сакавме да го зимаме Панучи од Рома:uvo:Lele toa gomnoto favali mi e najtapa kako mozevme da go zememe od inter ne svakam???![]()

:baeh:SEVA E ZVER SITE HEJTERI MOZAT SAMO DA MU KASNAT OD ??ROT :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:шева има 32 год... епа ова ти оде вак... Земаш игра4 од 32 год и и потоа продаде игра4 од 32 години( изгледа има нешто шо таква тактика имат):baeh:
SEVA E ZVER SITE HEJTERI MOZAT SAMO DA MU KASNAT OD ??ROT :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
RESPEKT I ZA TEBEнемаш појма колку сум срекна дека шева се врати... многу го по4итувам
VO NEDELA SEVA KE BLESNEШто би било ако даде гол ејјRESPEKT I ZA TEBEVO NEDELA SEVA KE BLESNE

EEE BRAT ZNAES STO IZJAVIL SEVA VIKA ZA SIVE OVIE DVE GOD. IMAV CUVSTVO DEKA ME CEKAAT DA SE VRATAM JAS VO SEBE SI VIKAM E SAMO DA ZNAES KAKO TE CEKAVME DA SE VRATISШева е друго...не можеме да го споредиме со Одо или кој било друг..Шева е легендата на тимот,доволно е само тоа што ќе биде мотивиран,па ако сака и 36 нека има!
п.с.Замислете што ќе значи за него,во недела после 2 години во Лондон,кога ќе излезе пред навивачите на Сан Сиро,кога ќе го осети тоа што го немал во Челзи...затоа изјави дека сака веднаш да постигне гол!

ама ке има и некои навивачи што ке посвиркуваатEEE BRAT ZNAES STO IZJAVIL SEVA VIKA ZA SIVE OVIE DVE GOD. IMAV CUVSTVO DEKA ME CEKAAT DA SE VRATAM JAS VO SEBE SI VIKAM E SAMO DA ZNAES KAKO TE CEKAVME DA SE VRATIS![]()
ама ке има и некои навивачи што ке посвиркуваат
тие што веќе еднаш ги разочарал и неможат да му го опростат тоа:smir:
и потполно се согласувам со костакурта во врска со доаѓањето на шева и развитокот на кариерата на пато и бориело-тука