Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо од Иванович сега:(, ќе морат да се барат друг, Алекс Силва би било добро решение:salut:.

На позајмица дадовме многу играчи неколку и продадовме мора да се има пари да се донесе еден дефанзивец, според мене ќе биде или Алекс Силва или Миринда кој и да дојде добро ќе биде млади се ќе внесат свежина во играта ...

Ич не ми е криво за овој Иванович,можда е добар и ке ни дојдеше добро ама осеќам дека ке ни направеа како со Креспо Челзи,така да боље нека не ни доаѓа ако е за толку :P

Еј не зезај баш е добар иванович и ни требаше некој балканец одамна немаме во 1 тим незнам постои ли уште можност да дојде или се е готово?

Абе јас не реков дека не е добар,само кажувам дека и со него ке не снајдеше тоа со Креспо т.е ке ни го упикаа ке се установеше во тимот и ке си го повлечат после за инат

Абе јас не реков дека не е добар,само кажувам дека и со него ке не снајдеше тоа со Креспо т.е ке ни го упикаа ке се установеше во тимот и ке си го повлечат после за инат
Хах, за инат... :pos2:
1. На Челзи му требаше квалитетен напаѓач.
2. Милан прифати договор за едногодишна позајмица.
3. На Креспо му измина позајмицата.

Не гледам шо не ти е јасно...

Хах, за инат... :pos2:
1. На Челзи му требаше квалитетен напаѓач.
2. Милан прифати договор за едногодишна позајмица.
3. На Креспо му измина позајмицата.

Не гледам шо не ти е јасно...

После другата сезона не го дадоа на позајмица во Интер или така ми се чини?

Другата сезона беше во тимо шо ја освој втората титула со Мурињо.
После, Шевченко... и да не должам понатаму.

Не за инат де лошо се изразив,ама и јас мислев дека одма тоа лето го дадоа на Интер не знаев дека ја играше таа сезона во Челзи....

kako sto citav vo forumot na milan naj posakuvani cb se pyol ferdinand i cana ama za ovie da ne sonuvame:uvo:

Рио Фердинанд? Нема шанси ни на сон. Ни треба некој млад до 26 год, некој на кого може да рачунаме 6-7 сезони.

ovie vo fan klub chelsea se kontra galiani sasto ne mu go prodava kaka :nesum:

откако Милан ги продаде Дигао и Шимич, а не успеа да го земе Иванович... сеуште сме во потрага по дефанзифец. Се спомнуваат имињата на Тиаго Силва, Миранда, Алекс да Силва, Маркез, Стендардо... а најсериозен кандидат е бекот на фиорентина Дарио Даинели

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=22922

многу шпекулации , ама добро би било барем една да се оствари :smir:

За истиве дефанзивци сме и ние заинетересирани!Впрочем според нашиот спортски директор ова се дефанзивците кои во моментов се најисплатливи и најдобри на трансфер пазарот и релативно млади!Добро Фиорентина не е за Маркез и Стендардо но сепак не се лоши!Иначе Даинели е одличен бек и незнам што му треба да си оди!Многу е борбен и одлично игра со глава!Против Палермо играше со дупната глава и не му даде на Амаури да писен!Бе се вклопил во Милан супер!!!
Иначе другиве не се екстремно скапи и се проценуваат некаде околу 8-10 милиони евра!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom