Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што бе катастрофа ? гледаш ли ?

Анчелоти глуп го ставил Кака` да игра против Јувентус 3-4 старта до сеа остри на него можат да ни го повредат, они немаат земено титула уште таа од Б па се тепаат ка финале ЛШ да играат :tapp:

не се нормални друже како сечеа :nesvest:

MILAN!!!!!!!!!!!!!!Тоооо прва утакмица официјална тепаме!!!!!!Алал да му е на Калач мислев слаб ке биде на пенали,али Буфон се покажа послаб!:vozbud:Кака и Палоски невероватни голови иако за малку ке го утепаа Кака на теренот од фалови ама ајде.Само напред Милан!

ај честито победа:pipi:

Неизвесна утакмица како и да е интересно беше за гледање, два одлични голови на Сидорф (особено првиот) докажаа дека уште е во форма и нема намера да грее клупа, пеналите супер ги изведовме особено Кака и Јанкуловски (топови) :)

пс. Трезеге уште не научи гол да даде од пенал жал ми е за него :( (не ни се фрли Калач)

:cuc: СИДОРФ

:zver:

Dobro kalac ne branese bas najdobro bese nesiguren , ama odbrani penal ;)
Seedorf odlicni golovi...

Sega vo 22:30 ke igrame so inter i ako pobedime togas ke go osvoime Cupot :D

ај честито победава... иако поважно ми е против интер :)

И да не освоиме не се нервирајте куп си е а бил а небил (само да не ни се повреди некој)
После за со Интер ќе играат Фламини, Одо, Абиати, Гатузо ...

И да конечно да го гледам Адриано како игра после година и више :) :)

Браво за Миланези,позитивно ме изненадија :vozbud: Сидорф одлични два гола :smir:

И да не освоиме не се нервирајте куп си е а бил а небил (само да не ни се повреди некој)
После за со Интер ќе играат Фламини, Одо, Абиати, Гатузо ...

И да конечно да го гледам Адриано како игра после година и више :) :)

сакам Антонини кај Милан да го видам... а исто се запрашав и кај е Фламини ама ете на вториот натпревар ќе играл како што и помислив

Сеа оваа сезона здравие ке им земат на Јувентис и на тие Интер

Ај сега е ваше да ги згмечите... Ај и вие торетеги Интерашива и да видам дали ќе летаат овие од Интер вака високо... Ајмо милан

sto mu bese na zambrota be zasto bese lut neznam dali vidovte

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom