Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бај бај Италија :helou: (тоа е кога го нема Пирло да дава топки)

Сеа ќе се вратат барем миланезите дома: Замброта, Гатузо, Амброзини, Пирло и Бориело кој не изигра ниту една минута за Италија а во серија а постигна 19 гола ... :uvo:

Бај бај Италија :helou: (тоа е кога го нема Пирло да дава топки)

Сеа ќе се вратат барем миланезите дома: Замброта, Гатузо, Амброзини, Пирло и Бориело кој не изигра ниту една минута за Италија а во серија а постигна 19 гола ... :uvo:

сеа ембарго ќе постават за Донадони , на граница ќе го задржат и нема да го примат :pos2:

Голман и одбрана нема да купуваме, ете го вративме Абиати а за одбрана има 3ца млади Дармиан, Лука и Абате.
Во средниот ред ќе се бира меѓу Велосо,Роналдињо и Аршавин.
Во нападот ќе дојде еден од Дрогба, Ето или Адебајор.

Ја би сакал тие што се со црвено да дојдат и задоволен за летово ...

Од двајцата со црвено доволно е и еден, зашто можи и ниеден со ќелавион

да, ако се врати и Роналдо :P

сеа ембарго ќе постават за Донадони , на граница ќе го задржат и нема да го примат :pos2:
знаете,,, и треба... и јас би му... алимора да се признае дека е згоден...

знаете,,, и треба... и јас би му... алимора да се признае дека е згоден...

Тиквичка ... си го нашла погрешното место со погрешните луѓе за да проценат дали е згоден :icon_mrgr:icon_mrgr

Уште сонува ли? ц ц Се се сведува само на сон:)
барем сонува да игра кај нас и има шанси да дојде
него ај ти иди глеј си дали лиглето сонува да игра кај вас или само ве заебава како што кака ви правеше:pipi:

Швајнштајгер??? не бре деца, тој тешко дека ке дојде во Милан. Туку дајте Аршавин или Погребњак да го зеиме, па ако треба нека го продадат Кака за 100 милиони на челзи...

Погребњак не се спомнува, Аршавин сака во Шпанија, КАКА Е НЕЗАМЕНЛИВ ни за 100 ни за 200 не се дава, ако не земеме некој напаѓач че останеме со Пато и Бориело прв состав (што мене мн. ми се свиѓа) а Палоши и Пипо втор состав (Палоши требаше да иде на позајмица ама ако не земеме напад тој ќе остане во Милан)

Погребњак не се спомнува, Аршавин сака во Шпанија, КАКА Е НЕЗАМЕНЛИВ ни за 100 ни за 200 не се дава, ако не земеме некој напаѓач че останеме со Пато и Бориело прв состав (што мене мн. ми се свиѓа) а Палоши и Пипо втор состав (Палоши требаше да иде на позајмица ама ако не земеме напад тој ќе остане во Милан)

лошо ако го продадеме Кака , оти ќе треба 3 добри играчи да земеме за да ја пополниме дупката...

а што е со Роналдо ? ако остане и тој ќе биде како опција за во нападот а ?

лошо ако го продадеме Кака , оти ќе треба 3 добри играчи да земеме за да ја пополниме дупката...

а што е со Роналдо ? ако остане и тој ќе биде како опција за во нападот а ?

Епа оној челајцана не мисли! Сега изјавил дека Адебајор е еднинствена цел летово.Не мора да земаат напад,ако треба да даат толку пари!!!! Боље нека земат квалитетен полушпиц.Швајштангер има клаузула од 21.5 милиони евра,а мислам дека е потребен во Милан,има брзина,цврстина,страшно силен шут,и добар центар-шут.Аршавин има цена од 11 милиони,ама нормално дека ќе порасне летово.Не вреди на напаѓач како Адебајор да се фрлат 30-40 милиони.

Пато и Бориело прв состав а Палоши и Пипо втор состав (Палоши требаше да иде на позајмица ама ако не земеме напад тој ќе остане во Милан)
И мене ова многу ми се бендисува... Нека трошат пари на голман и замени за Пирло или така нешто. Нападот ни е супер, ако го појачаме ке треба да замине Палоши...

Ако го дадат за 20 Адебајор можит, единствено нешто што ми се свиѓа кј циганов е тоа што е снаодлив пред гол и многу потсеќа на Пипо (стилот на игра), игра добро и со глава и со нога ама нема некоја техника и дриблинг ...

И дај оној Велосо нека потпише више ...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom