Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не мислите сега Кака ке ви игра УЕФА?
Е сега сте го кркнале и тоа дубоко :):):):):) еххх бре Милан бре Милан

Каков Амаури мрш таму, нека си ја чукнат сега главата и Галијани и Берлускони и Анчелоти и Калач и Дида, Фиори, Кафу,Малдини,Каладзе,Неста,Шимич,Јанкуловски,Фавали,Бонера,Сержињо,Одо,Емерсон,Гатузо,Сидорф,Гуркуф,Амброзини,Броки,Пато,Инзаги,Кака,Роналдо и ПИРЛО. Очекувам пола тим да си замине, уствари пола би ги отпуштил веднаш.

Да не мислите сега Кака ке ви игра УЕФА?
Е сега сте го кркнале и тоа дубоко :):):):):) еххх бре Милан бре Милан

Кака и самиот изјавил и доколку не се пласираат во лш дека ке остане па затоа ти само сонувај да го продадат

Каков Амаури мрш таму, нека си ја чукнат сега главата и Галијани и Берлускони и Анчелоти и Калач и Дида, Фиори, Кафу,Малдини,Каладзе,Неста,Шимич,Јанкуловски,Фавали,Бонера,Сержињо,Одо,Емерсон,Гатузо,Сидорф,Гуркуф,Амброзини,Броки,Пато,Инзаги,Кака,Роналдо и ПИРЛО. Очекувам пола тим да си замине, уствари пола би ги отпуштил веднаш.
Моеше само цел тим да каеш нели, не мораше да набројуваш

Спремете се уште едно лето пуно со шпекулации за Кака

Уште 5-6 пати, за да можеш да заспиеш :D

пс. Фанови на Милан без нервоза имаме 7 освоени во ЛШ, ако пропуштиме една сезона големи муда не не стига никој ...

Kaде се Амброзини и Неста сеа да плукаат на титулата на Интер ,го чекав овој момент и го дочекав . Немаше да се ситам на мизеријата наречена Милан оваа сезона али после тоа фијаско од минатата сезона кога плукаа на Интер , се се враќа во животот СЕ а и реално гледано , заслужија ваков пласман .

ајдеее реметете
и што, ке постигнете нешто со тоа?
само си го покажувате нивото на култура:baeh:
а оваа сезона ке видиме кои играчи се лојални на тимот а на кои им се важни парите

mnogu mi e krivo sto ne ojde Milan vo LS.nema da bide istoto natprevaruvanje bez nego ama toa e.ova treba da bide kako lekcija za Anceloti,Berlusconi,Galiani...mora rekonstrukcija vo timot.kupuvanje mladi talenti so eden zbor kazano podmladuvanje na timot.pa so sreka sega vo Kupot na Uefa:(.i vgodina Skudeto..:)

НеМилан фанови, за непотребно да не летаат банови, подобро избегнувате ја оваа тема.

Провокациите се знае како поминуваат.

ајдеее реметете
и што, ке постигнете нешто со тоа?
само си го покажувате нивото на култура:baeh:
а оваа сезона ке видиме кои играчи се лојални на тимот а на кои им се важни парите

Го покажаа Амброзини и Неста нивото на култура минатата сезона , како бумеранг им се врати истото оваа сезона .

Епа синови шо е тука е ништо чудно и неочекуван за ова трбаше да се биде спремен од поодамна а помирен од минатото коло сезонава отиде у курац од дамна затоа без драми и паники,реално да се види Фиоретина покажа каде-каде поише во сезонава од нас и скроз заслужено се пласира во ЛШ исто и Интер зема титула(честито и на нив)
Од година појаки и порастеретени ке играат на секој фронт колку и да не е “тоа тоа’’ Милан имал и прано слаби сезони јас сум научил да ги прифаќам,УЕФА или не пак е Милан преголем за овие сурати напатени што гракаат по фан клубови,повеќе се радуваат дека Милан е четврт него што Интер/Манчестер е шампион баталете нека им биде :)
пателе и ке патат

Ej bilo pominalo. Treba sea da sednat sea na masa cel tim na milan i uuuuuuuuuuubaaaaaaaaaaaavoooooooooooo da vidat so sve praele ovaa sezona i kaki greski napraile. A sto se tice UEFA CUP i zasiluvanjata koi navodno nema da dojdat dokolku Milan ide u gorenavedenoto natprevaruvanje samo pomislete na Bayern, od koa otidoa u UEFA CUP timot se preporodi be. A ti viola-fan slobodno pisi na fan-clubov koa kje zavrsite liga sampioni use u faza po grupi.
tolku od mene

FORZA MILAN
SEMPRE PER TE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom