Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Миланез* шо ти зборев пред некој ден.

Победникот од Интертото игра и во Куп на ЕУефа така да имате шанси за две титули одеднаш.И интертото и Куп на Уефа и супер куп после.З титули.

Паметен е Анчелоти бе
Абе ЛШ не ни бега :D
Што е со Неста? Повреден е или е казнет?
Јувентус ги добиваме 200% сум сигурен.
казна

Интер ке ја тепа Фиорентина, вие Јуве ...ако сакате да играте ...а ако напрајте уше некој кикс ..нема ЛШ

Нека загуби Интер од Фиорентина, Рома да ремизира (и да тепа, не менува нешто), а Милан да го крка од Јуве :) .

Нека загуби Интер од Фиорентина, Рома да ремизира (и да тепа, не менува нешто), а Милан да го крка од Јуве :) .

Од твои прсти до божји уши...

Ако не му треба бодови на Интер мислам дека ке му помогне на Милан:(

Кој филм го гледаше последен ? ... ах забраев ти не гледаш филмови по цртаните си :D

Миланез* шо ти зборев пред некој ден.

Победникот од Интертото игра и во Куп на ЕУефа така да имате шанси за две титули одеднаш.И интертото и Куп на Уефа и супер куп после.З титули.

Паметен е Анчелоти бе

Интертото не значи титула туку само пат до 3 места кои водат во Купот на УЕФА, а Милан поднесол апликација заради секој случај, односно доколку се случи најлошото сценаријо и да завршиме 7ми, Значи на се мора да се мисли, не се они толку глупи не се секирајте.

А иначе информација до сите. КАЛАДЗЕ Е СУСПЕНДИРАН, така да бришете го од сите комбинации, значи ова би била најверојатната комбинација

Кафу - Шимич - Малдини - Бонера или

Кафу - Бонера - Шимич - Малдини,

Мене искрено првата ми е поверојатна, а ова се би паднало у вода ако се опорави Фавали, тогаш Шимич ќе излезе од комбинација.

А иначе информација до сите. КАЛАДЗЕ Е СУСПЕНДИРАН, така да бришете го од сите комбинации, значи ова би била најверојатната комбинација

Кафу - Шимич - Малдини - Бонера или

Кафу - Бонера - Шимич - Малдини,

Мене искрено првата ми е поверојатна, а ова се би паднало у вода ако се опорави Фавали, тогаш Шимич ќе излезе од комбинација.

Што е бе ова со 2 состав назад ќе им играме :tapp:

Не верувам Бонера да игра лев бек, Малдини ќе игра на таа позиција исто како со Арсенал.
Овие би требало да бидат стартните

Кафу - Бонера - Шимич - Малдини

а на клупа Дигао и Дармиан :D

со други зборови Дел пиеро Каморазнези и Трезеге ке не силуваат bik

Паааа останува да видиме. Ама у секој случај Бонера е добар дефанзивец, Шимич отсекогаш сум го почитувал, иако не е висока класа на играч, за Малдини е безвредно да трошам зборови, а Кафу верувам дека ќе си одработи својата задача одлично како и секогаш. Така да не е се така црно. :)

Абе јас не верувам дека Кафу може да издржи цела утакмица,и тоа дерби со такво темпо, а и на Малдини ќе му биде втора во низа!!! Ќе има измени,ќе влезе некој млад!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom