Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одбрана прв состав:
Одо-Неста-Каладзе-Замброта

резерви:
Бонера-Силва-Ферари-Јанкуловски
Поубаво би било вака Замброта=Варгас, ама важно ќе се подмлади одбраната како и да е.
А да не ги заборавам Дармиан,Диего и Леонел може ќе се покаже некој од нив :pipi:

кака го продолжи договорот со милан до 2013 година
што значи уште една "корпа" за реал и другите тимови што викаа дека ке ни го земат а тоа со пензионирањето немало врска:)

Агентите на Џилардино на преговори во Торино -линк

Иако и Фиорентина е заинтересирана за Џилардино, Tuttosport додава дека Јуве е во пол позиција пред се поради тоа што целата фамилија на Џилардино навива за Старата Дама.
Од дамна значи требал да биде во Јуве:pos:

Агентите на Џилардино на преговори во Торино -линк

Иако и Фиорентина е заинтересирана за Џилардино, Tuttosport додава дека Јуве е во пол позиција пред се поради тоа што целата фамилија на Џилардино навива за Старата Дама.
Од дамна значи требал да биде во Јуве:pos:

mozese da stavis drug link malku pomos ne e na odmet hehehehehee

Не бе какво одење Џила е легенда ќе биде наследник на Пипо :pos:

Пирло и Кака може ќе се вратат за со Арсенал

Аман ке има крај на повредиве???Колку сме баксузи значи!

TOП!!!
Ајде за Росина трампа и марш у пичу матер :bil:
Абе не се работи за ТОРИНО туку Јувентус од град Торино, ти изгледа мислеше за Алесандро Росина, но тој не го има Милан во план. :smir:

Абе не се работи за ТОРИНО туку Јувентус од град Торино, ти изгледа мислеше за Алесандро Росина, но тој не го има Милан во план. :smir:

аааааааа.........??
Па не кликнав на линкот sd
па нека и во Јуве ма нека иде и у Турново кур ме боли само нека ми се макне одгодина...
а овакво ти си тој што ги знае плановите за одгодина,ако си ти тој дај сподели ги со нас да знаеме и ние по нешто sd

аааааааа.........??
Па не кликнав на линкот sd
па нека и во Јуве ма нека иде и у Турново кур ме боли само нека ми се макне одгодина...
а овакво ти си тој што ги знае плановите за одгодина,ако си ти тој дај сподели ги со нас да знаеме и ние по нешто sd
Абе ти го имаш слушнато Берлускони или Галијани кај што некогаш спомнале нешто за Росина. Како што има речено за некои кој се заинтересирани.:)

kalac oddo bonera kalaze jankulovski gattuso emerson ambrosini seedorf gila pato

TOП!!!
Ајде за Росина трампа и марш у пичу матер :bil:
Што си се затраскал по Росина он не е класичен напаѓач ...
Он во Милан ќе дојде кога ќе му порасне коса :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom