Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.589
- Поени од реакции
- 5.592
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со оглед на историјата на потези на Анчелоти нема да ме зачуди да направи глупост ко последниот пат мислам со фиорентина да го игра Фавали у средина или некоја таква зелена.
Не се знае никад...
Чекај не се знае уште за Инзаги, и Сидорф каде е !?
***********Дида************
Бонера*Неста*Каладзе*Јанкуловски
***Емерсон*Пирло*Амброзини***
****Сидорф *Гуркуф****
*********Палоши************
И одкога ќе ги пројдеме Арсенал пак ќе најдете некој друг натпревар и ќе плукате по Анчелоти, нема да ви чини тренерот, не чинела управата, ќе барате смена, демек Мурињо бил поарен (а истиот со колкав буџет не стигна ни до финале во ЛШ, а се надевате дека со "скржавиот" Берлускони ќе освои нешто)....цццц не се навива така.Гледај на тоа вака... Ако Милан загуби ке го плукаме Анчелоти, Галијани, Берлускони за поразот, и нивната глупа играчка политика.
Тогаш погрешно сум те сфатил:smir: . Само што јас покрај Кака и Пато би ги додал Пирло, Неста и Гатузо:wink: .Де бе... Никој не рече дека не верува во Милан или пак плука по Анчелоти... Тој е најмалку виновен за целата ситуација, пошо Галијани треба да го одврзе кесето. Муабетот ми е, со овие играчи што ги има Милан на располагање одземи ги Кака и Пато и ке видиш до каде ке дојде... И по чија вина? Се разбира не по вина на Анчелоти! А Мурињо тешко дека ке седне на клупата на Милан, повероватно ми е Липи да го замени ако веќе дојде до смена што не верувам.