Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
How1TzeR напиша:
Живееш во заблуда , те лажираат , те потиска втората особа од внатре.
epa dobro sea kako sakate imam samo da kazam edno ne e vazno ni dosuden ni nedosudel sudijata ne me interesira sho ke kazete rezultatot ke se pamti neli 3boda idat za inter taka epa dobro togash na kraj krajeva i rezultatot pokazuva 3:2 za inter :baeh:
FORZA JUVE

dajdo напиша:
epa dobro sea kako sakate imam samo da kazam edno ne e vazno ni dosuden ni nedosudel sudijata ne me interesira sho ke kazete rezultatot ke se pamti neli 3boda idat za inter taka epa dobro togash na kraj krajeva i rezultatot pokazuva 3:2 za inter :baeh:
FORZA JUVE

Ако ти знаеш за кого навиваш еве :pop:

за две кола милан игра со ливорно , пак ли ќе губите ?

:icon_lol: :icon_lol:
па изгледа ви е убаво да губите дека многу често почнавте тоа да го правите :icon_lol:

А тие што немаат врска у фудбал , лаици , што имаат изгледано 10 утакмици годишно да не кењаат и да се ситакнуваат со изјави БОЉЕ СМЕ!

А не е ни чудно што нема СООДВЕТНА дискусија за фудбал со таквите лаици.

How1TzeR напиша:
А тие што немаат врска у фудбал , лаици , што имаат изгледано 10 утакмици годишно да не кењаат и да се ситакнуваат со изјави БОЉЕ СМЕ!

А не е ни чудно што нема СООДВЕТНА дискусија за фудбал со таквите лаици.
Кој е подобар не ме интересира но сакам да ти кажам дека натпреварот со интер го изгубивте 3-2 шо ептен ве одалечи од титула оваа година
нема љутиш Фиорентина ке биде втора

CopyOfDeath напиша:
Кој е подобар не ме интересира но сакам да ти кажам дека натпреварот со интер го изгубивте 3-2 шо ептен ве одалечи од титула оваа година
нема љутиш Фиорентина ке биде втора
Па што ако?

Па ништо само кажуам нагоре цитираниот дек нема титула за милан и сезонава :cuc:

Vlad II Draculea напиша:
Седи сине не му опинај.. глеш колку е лут...
:pos::pos::pos::pos::pos:
знам како е мене исто така ми беше манчестер као испадна од лига на шампиони

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom