Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
CopyOfDeath напиша:
Милан лани имаше срека што Рој Керол Им помогна со Манчестер типот бранеше ко без раце :lud:
У право си, жими вујна.
А да имаше вујна ми кур, вујко ќе го викав.

У фудбал има основно непишано правило.
Нема шта би било кад би било.
Капиш?

How1TzeR напиша:
@Мунгос

Пер , никој не ти го гази достоинството само многу сериозно ги сваќаш работите. И тврдиш дека виери е некаков напаѓач , па побогу СТАМ е по опасен.

@Муногс @Зеко

Не плука зеко на никој тим , така си го сватил , двосмислени одговори дава :icon_lol:
Во ред.Некои работи навистина ми изгледаа посериозни на почетокот.А во врска со Виери не е дека којзнае колку е добар но причините зошто го подржав ги напишав погореhttp://forum.kajgana.com/images/emot/icon_lol.gif :icon_lol:

Овај Пат нема да стасаат далеку осмина финале им е доста

CopyOfDeath напиша:
Овај Пат нема да стасаат далеку осмина финале им е доста

Добро ај чао сега!

Шо се трудите бе не знам Манчестер досега три пати играл со Милан во двомеч со Милан три пати испаѓал. Шо не ти е јасно не знам.

Фир Макед, Баерн пациенти му се на Милан отсекогаш, шо не ти е јасно не знам. Или немаш фудбал гледано или патиш од хронична амнезија.

skapanici

mancester se skapanici ..nemaat veze od fudbal ne gi forsirajte .....liverpul ZAKON

Примете сочуство Киево-Милан 2-1 Киево мајсторе:music3:

Avois напиша:
mancester se skapanici ..nemaat veze od fudbal ne gi forsirajte .....liverpul ZAKON

Да во право си немаат (како го викате тоа вие Римјаните) везе..само ме потсетио од 13 години Премиершип колку пати Манчестер се шампиони ...ај да не се мачеш .јас ке ти кажам - 8 .па сега ти пак кажи оти немаат ВЕЗЕ

"We love United, we do; We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."

Ај некој состав нека напиши шо настапи и хајлајтс ако можи. Се некако ми мириса дека играше Милан со втора постава. Шимич, Јанкуловски и Каладзе сигурно играја.

Сепак срање не ми се верва дека 3 пат губат од пациентишта. Страм.

А кој Игра за милан?го знам само Шевченко и сега Вери

duvanje abe muvla tim si e muvla tim zauvek :)))))))))))) dobro kievo e jak

Mungos напиша:
Незнам што да речам
:(
e nema puvanje milan ova milan ona eve sho ste dozvoluvate kijevo da ve otfrla za borba za skudeto lele majko :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom