Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dur ne go ispratat Angelotti na goli otok nisto nema od nasiot Milan , mame negovo

МИЛАН ОВАА СЕЗОНА СЕ ТАПА.НЕЗНАМ ШТО СТЕ ЗАПНАЛЕ ЗА МИЛАН.ЛАНИ БЕА ОК. АМА СЕ ВИДЕ КАКО-СО МЕСТЕЊЕ.ТОЛКУ ИМААТ КАПАЦИТЕТ

ЧЕНТО напиша:
МИЛАН ОВАА СЕЗОНА СЕ ТАПА.НЕЗНАМ ШТО СТЕ ЗАПНАЛЕ ЗА МИЛАН.ЛАНИ БЕА ОК. АМА СЕ ВИДЕ КАКО-СО МЕСТЕЊЕ.ТОЛКУ ИМААТ КАПАЦИТЕТ
I ja mislam isto ovaa godina drva:toe:

Eте го Роналдо заигра....
Ич ги нејќам Милан, но им посакувам Роналдо да има добри натпревари....

Само се плашам дека ќе биде Ривалдо Епизоуд 2

RONALDINHO

DALI OVA LICE VI LICI NA NESREKNO ??????????:nenene:
ZNAM DEKA NE, TAKA DA IC NEMOJ NI DA POMISLITE DEKA IDNATA SEZONA KE DOE KAJ VAS :) , BASKA I NE UKLOPUVA VO VASIOT STARECKI DOM:pos2:

Attachments

• ronaldinho333.jpg
    ronaldinho333.jpg
    14,2 KB · Прегледи: 59
ЧЕНТО напиша:

Како шо гледам слабо си некако со интелегенција, ама ако ќе сватиш и ти по 10 години кој како и зошто местеше.

Имам да кажам едно нешто за милан: ПЕНЗИОНЕРСКИ ДОМ!
:star::star::star:

Абе ќе го продат Барса не се болни од умо да го чуват уште една година. До вгодина сигурно вредноста ќе му се намали за половина. Берлускони е спремен од свој џеб да дај пари, брат му на Роналдињо (истовремено и негов агент) е во добри односи со Галиани. Сигурно има и некои пари за него, не случајно Милан го купи Оливеира летово, погодете кој му е агент :).
Сите работи се на место, останува на Барса да го направат за нив најдобриот избор, и да напрат шо е можно појќе пари од него.

nema blage veze

na ovaa tema ima prasanje sto vi se dopaga a sto ne

pa ne mi se dopaga cel tim poselski tim nema i nema da ima.

a mi se dopaga toa sto prosek na godini na timot e 37 god.

pa to e to

forsa Lazio.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom