Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па 30 мил. за Роналдињо не е многу, шо се правит овај Берлускони толку стиснат. Ама убаво кажа CurvaSud_Milan, може би ова им е тактика колку да намалат.

Sekoja godina i za Torres pocnaa da pregovaraat im pobaraa 30 mil i ne davaa a sega vidi go Torres :nesum:

Абе не прајте џабе филмови... Побрзо ке даде 30-35 милиони на Лион за Бензема отколку да се лигуши со Ливерпул и Торез. Не верувам дека ке го пуштат од Ливерпул, а Бензема според мене е подобар од Торез. Којзнае што ке биди, ке видиме како ке испадне на крај целата трансфер политика на Милан (која не функционира баш добро)

abe toa ti e milan ts berluskoni demek nema pari
a zamislete go napadot pato tores gila borielo
Можеш тоа само да го сањаш и ништо друго!
Торес е мн скапа инвестиција плус тоа тешко дека тој ке замине од Ливерпул сепак минатата година дојде во Ливерпул.Свесен сум за шпекулациите дека немале пари Ливерпул ова она али мислам се е тоа шпекулација:)
Сепак сакам Роналдињо да дојде ептен го сакам:)
Очекувам наредна сезона на Сан Сиро да се игра САМБА од Роналдињо,Кака,Пато,Роналдо и тако даље бразилиан фусбал шпилер:helou:

Можеш тоа само да го сањаш и ништо друго!
Торес е мн скапа инвестиција плус тоа тешко дека тој ке замине од Ливерпул сепак минатата година дојде во Ливерпул.Свесен сум за шпекулациите дека немале пари Ливерпул ова она али мислам се е тоа шпекулација:)
Сепак сакам Роналдињо да дојде ептен го сакам:)
Очекувам наредна сезона на Сан Сиро да се игра САМБА од Роналдињо,Кака,Пато,Роналдо и тако даље бразилиан фусбал шпилер:helou:
abe uste od atletiko m da go zemevme sea kasno e veke
a benzema e zakon ali nie kako i sekogas mesto da go zemime igracot koga treba ne go zemame pa posle ke davame po 100 miliona
mesto roni treba da se potrudime da go zemime benzema za 40 ke go dadat i oko nema da mu trepni:toe:

Џиш не знам какви критериуми имаш за квалитетен фудбалер ама Торес за Бензема е плазма телевизор во секоја смисла,бензема е само еден од брдото “млади надежи’’(непороверени/звезди за една сезона) со напукани цени дубалери,не би дал за него ништо повеќе од 15миљона а никако по цената што ја бара Лион 70!!!
Торес да се разберем има 22/3 години немал слаба сезона во досегашната кариера, гледате и сами што прави во Англија со мал период на адаптација 30 и кусур голови,по тоа треба да ви е јасно дека после Џерард е највреден имот на Ливерпул и нема теорија да го добие никој а ни ние
За напад мој предлог е само Шева и Бориело назад и Џила аут...и крај!!!другите позиции ке бараат поасална анализа и повеќе измени.

Абе само нека го вратат мојот напаѓач Марко Бориело и се ке биде завршено:)Што вика Синдикат какво бате е:)

Џиш не знам какви критериуми имаш за квалитетен фудбалер ама Торес за Бензема е плазма телевизор во секоја смисла,бензема е само еден од брдото “млади надежи’’(непороверени/звезди за една сезона) со напукани цени дубалери,не би дал за него ништо повеќе од 15миљона а никако по цената што ја бара Лион 70!!!
Торес да се разберем има 22/3 години немал слаба сезона во досегашната кариера, гледате и сами што прави во Англија со мал период на адаптација 30 и кусур голови,по тоа треба да ви е јасно дека после Џерард е највреден имот на Ливерпул и нема теорија да го добие никој а ни ние
За напад мој предлог е само Шева и Бориело назад и Џила аут...и крај!!!другите позиции ке бараат поасална анализа и повеќе измени.
ne vikaj taka za benzema
a za sheva ne treba muabet da se pravi slobodno moze da go zasili tikves vo regionalna liga vo kavadarci da igra protiv drenovo,sirkovo,marena i drugi ispusteni sela

ne vikaj taka za benzema
a za sheva ne treba muabet da se pravi slobodno moze da go zasili tikves vo regionalna liga vo kavadarci da igra protiv drenovo,sirkovo,marena i drugi ispusteni sela

Ај бе не лупај глупости, Шева, заедно со Пипо е еден од најдобрите напаѓачи што Милан ги имал во блиското минато. Е сега, друга работа е гордоста, одбивност поради тоа што не напушти, но верувам дека ако се врати ќе му биде исто како порано, по 30 гола на сезона.

Којзнае како ке биде ако се врати Шева во Милан, и за колку време ке ја достигне топ формата. Инаку има доста добри шанси да се врати, а и не е толку стар има уште 2-3 сезони во него добри.

Инаку Пејо би рекол дека математиката е вака... 30 милиони Роналдињо, 30 милиони Бербатов, а реална цена на Бензема му е некаде 15-20 милиони (тоа што бараат 70 лион, ке им даде некој ако се лажиме), а може и замена со Гуркуф+доплата од Милан. Берлу, треба салам да го одврзе кесето, да се заангажира и да донесе засилувања, а не само да се чука по гради дека сака да го гледа Милан да победува... Со овај состав неможат да дојдат до 4-то место (слабата клупа е најголем проблем. Замена за Пато, Зидорф, Малдини немамеееее)

Шева имаше статус „Бог“ во Милан, ја не знам што мајка бараше во Челзи.Е сега АКО се врати не знам што ќе има да покаже

Барса бара над 30м. за Роналдињо, а Берлу нема шанса да даде толку паре за играч, а и во право е. Точно е дека Роналдињо е еден од најдобрите на планетава ама ако се земе предвит, чести повреди, цела сезона на клупа, и што за ѓабе ке акне 30м. кога за две сезони и он ќе направи 30год. и што 30м. за 2 сезони ? ...

Нека земе некој талент како Пато што го донесе летоска така и сеа летово нека донесе некој млад и да дадеш 30м. барем да знаеш дека ќе го имаш 10 сезони а не да дадеш 30 мил. за 1/2 сезони ...

Ете Роналдињо е 30мил. немора да дојде ете го Гуркуф само да се даде повеќе шанса, ама затоа што спијат со Фламини ???
Фламини можеме да го земеме за ИЧ ... само нека му понудат добар договор, ама како што изгледа Јуве ќе ни го лапнат пред нас, ќе му дадат појќе пари и ќе замине кј нив ...

Се чудам само како го земаа Пато :hmm:

kako slusav vo digidal vo edna italianski program galiani go confirmira abiati za idnata sezona neznam kolku e dobro:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom