Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас освен на СП, кога искина, воопшто го немам гледано. Не ни знам што да очекувам од играчов.

Mое мислење е дека многумина ке изненади пријатно.

Fun fact, Погба не успеал да помине медицински за да потпише во Галата ... како тргнало нека му дадат инвалидска пензија и нека ја заврши сјајната кариера !!!

Не се враќа Гринвуд овде сигурно. Погледнете ги реакциите на твитер кон Гетафе и замислете какви ќе беа да го вратеа кај нас.

Не се враќа Гринвуд овде сигурно. Погледнете ги реакциите на твитер кон Гетафе и замислете какви ќе беа да го вратеа кај нас.
Ќе полаат твитер ботовите и по некоја недела ќе застанат.

Ќе полаат твитер ботовите и по некоја недела ќе застанат.
Нема да заигра повторно за Манчестер Гринвуд по мене ако одигра добра сезона ќе го продадат или во Гетафе или во друг клуб.

Attachments

• FB_IMG_1693611268741.jpg
    FB_IMG_1693611268741.jpg
    66,4 KB · Прегледи: 41
Јас освен на СП, кога искина, воопшто го немам гледано. Не ни знам што да очекувам од играчов.

Очекувај да гине за клубот. Од јуни се договорил со нашите и чекаше до последен ден да го потпишат успат одбивајќи неколку клубови. Е вакви играчи ни требат.

Греинвуд оди на бесплатна позајмица (што ајде е океј), но ние ќе го плаќаме најголемиот дел од неговата плата што изнесува 75.000 фунти неделно. Тоа се 3.5 милиони годишно.

Зошто не му раскинаа договор ако веќе не игра за Јунајтед? Какви се овие глупости?

Греинвуд оди на бесплатна позајмица (што ајде е океј), но ние ќе го плаќаме најголемиот дел од неговата плата што изнесува 75.000 фунти неделно. Тоа се 3.5 милиони годишно.

Зошто не му раскинаа договор ако веќе не игра за Јунајтед? Какви се овие глупости?

Зашто ако не купи Катар, постои минимална можност од 1% да го вратат во клубот. А и не можат да му раскинат договор, кога во самото соопштение велат дека Гринвуд ништо не згрешил. Како такво, нема основа за раскин на договор. Освен ако самиот не се откаже од милиони годишно, во ситуација во која никој не сака да го допре.

Зашто ако не купи Катар, постои минимална можност од 1% да го вратат во клубот. А и не можат да му раскинат договор, кога во самото соопштение велат дека Гринвуд ништо не згрешил. Како такво, нема основа за раскин на договор. Освен ако самиот не се откаже од милиони годишно, во ситуација во која никој не сака да го допре.
Ако ставрно го сакавме надвор од клубот имаше можности.
Меѓусебен договор со пониска компензација за раскин на договор. И во тој случај би му платиле некој износ. И вака ја покриваме неговата плата. Во двата случаи Јунајтед му плаќа. Можевже да го продадеме бесплатно на пример.

Според мене имавме намера да го задржиме, но во околината почна многу негативна енергија околу него и мислам дека соопштението од пред 10 дена е да се смири таа токсична атмосфера околу него и клубот, а со тоа што оди на позајмица ми влева надеж дека е тест и за него како играч, а и за нас во и околу клубот. Би имало надеж за него во Јунајтед според мене исклучиво ако се врати на терен на нивото кое го знаевме, а и ако се протне неговата приказна во јавноста.

Ако распука добро во Гетафе и се врати на терен оној стариот мислам дека ќе биде интересно.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Oфицијално е. Многу ме радува овој трансфер, многу.
Мене ме радува многу повеќе овој трансфер отколку на Маунт.. Се на се добар трансфер но не и одличен.

Очекував барем Мегваер, Дони и Марсијал да ги продадеме, и барем еден од Ким или Павард да донесеме но тоа е..Сега се очекува од Тен Хаг да не експериментира многу и да сложи добар стартен тим..На хартија одличен среден ред имаме плус со Хојлунд нападот ќе биде каде каде по продуктивен.. Но одбраната ни е според мене катастрофа..

Мислам дека го чуваат да искешираат, ништо подалеку од оваа не гледаат, барем не оваа управа.

Затоа Гетафе растура на Твитер со објави и фрштат лајкови кај нив на сите страни.Дури и нов англиски профил отворија. Освен англискине гомна од луѓе никој друг не се замара за ситуацијата со Гринвуд, и ко што зборев, надвор од UK сите се скоро дечкото да си продолжи да игра за Јунајтед ама ради пусто ''Woke'' британче и неговото цмиздрење по социјални мрежи клубот се одлучи за спротивното.

Затоа Гетафе растура на Твитер со објави и фрштат лајкови кај нив на сите страни.Дури и нов англиски профил отворија. Освен англискине гомна од луѓе никој друг не се замара за ситуацијата со Гринвуд, и ко што зборев, надвор од UK сите се скоро дечкото да си продолжи да игра за Јунајтед ама ради пусто ''Woke'' британче и неговото цмиздрење по социјални мрежи клубот се одлучи за спротивното.
Јас не сум против да се врати баш напротив. Ама кога таква атмосфера има околу него подобро да не го враќат. Како што има против Гетафе ќе беше 10 пати повеќе против Јунајтед да го вратеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom