Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас освен на СП, кога искина, воопшто го немам гледано. Не ни знам што да очекувам од играчов.
Ќе полаат твитер ботовите и по некоја недела ќе застанат.Не се враќа Гринвуд овде сигурно. Погледнете ги реакциите на твитер кон Гетафе и замислете какви ќе беа да го вратеа кај нас.
Нема да заигра повторно за Манчестер Гринвуд по мене ако одигра добра сезона ќе го продадат или во Гетафе или во друг клуб.Ќе полаат твитер ботовите и по некоја недела ќе застанат.
Јас освен на СП, кога искина, воопшто го немам гледано. Не ни знам што да очекувам од играчов.
Греинвуд оди на бесплатна позајмица (што ајде е океј), но ние ќе го плаќаме најголемиот дел од неговата плата што изнесува 75.000 фунти неделно. Тоа се 3.5 милиони годишно.
Зошто не му раскинаа договор ако веќе не игра за Јунајтед? Какви се овие глупости?
Ако ставрно го сакавме надвор од клубот имаше можности.Зашто ако не купи Катар, постои минимална можност од 1% да го вратат во клубот. А и не можат да му раскинат договор, кога во самото соопштение велат дека Гринвуд ништо не згрешил. Како такво, нема основа за раскин на договор. Освен ако самиот не се откаже од милиони годишно, во ситуација во која никој не сака да го допре.
Мене ме радува многу повеќе овој трансфер отколку на Маунт.. Се на се добар трансфер но не и одличен.Oфицијално е. Многу ме радува овој трансфер, многу.
Мислам дека го чуваат да искешираат, ништо подалеку од оваа не гледаат, барем не оваа управа.Зашто ако не купи Катар, постои минимална можност од 1% да го вратат во клубот. А и не можат да му раскинат договор, кога во самото соопштение велат дека Гринвуд ништо не згрешил. Како такво, нема основа за раскин на договор. Освен ако самиот не се откаже од милиони годишно, во ситуација во која никој не сака да го допре.
Затоа Гетафе растура на Твитер со објави и фрштат лајкови кај нив на сите страни.Дури и нов англиски профил отворија. Освен англискине гомна од луѓе никој друг не се замара за ситуацијата со Гринвуд, и ко што зборев, надвор од UK сите се скоро дечкото да си продолжи да игра за Јунајтед ама ради пусто ''Woke'' британче и неговото цмиздрење по социјални мрежи клубот се одлучи за спротивното.Не се враќа Гринвуд овде сигурно. Погледнете ги реакциите на твитер кон Гетафе и замислете какви ќе беа да го вратеа кај нас.
Јас не сум против да се врати баш напротив. Ама кога таква атмосфера има околу него подобро да не го враќат. Како што има против Гетафе ќе беше 10 пати повеќе против Јунајтед да го вратеа.Затоа Гетафе растура на Твитер со објави и фрштат лајкови кај нив на сите страни.Дури и нов англиски профил отворија. Освен англискине гомна од луѓе никој друг не се замара за ситуацијата со Гринвуд, и ко што зборев, надвор од UK сите се скоро дечкото да си продолжи да игра за Јунајтед ама ради пусто ''Woke'' британче и неговото цмиздрење по социјални мрежи клубот се одлучи за спротивното.