Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Марсијал си се внесе назад во тимот.

Право по ДНК-то...
Немој само по ДНК-то. :D
Автоматски споено мислење:

Иначе има муабети дека дури 17 играчи биле у групата против Рагник, а исто и Роналдо им бил на тапет. Мегваер, Бисака, Шо, главни батки. Не знам колку е вистина али ништо не може да ме изненади.
Ова го имав пишано пред 15 дена можда. Тогаш тројкава Мегваер, Бисака, Шо, се спомнуваа ко главни организатори на све што се дешаваше последниве неколку недели. Сега баш овие се збори дека немаат квалитет за шампионска екипа и треба да се продадат.

Последно уредено:
Moрам да признаам дека искрено сум изненаден од тројкава, ако ова е точно. Ван Бисака на живо нит се смее, нит плаче, едноставно, човекот нема никаква емоција. И да му скршат нога, пак ке ја има таа мутава фаца. И сега, овој да организира нешто?

За Мегваер а и за Шо, никогаш не би кажал дека се способни за вакво нешто. Од Хендерсон не би ме чудело на пример. Ама овие двајцата? Чудни времиња бато.

Останува да се степаат меѓу себе на утакмица и Тома Здравкович да ја препее glory glory man utd.

Останува да се степаат меѓу себе на утакмица и Тома Здравкович да ја препее glory glory man utd.

Ова всушност е смешно. Сериозно, после толку обиди ти успеа да напишеш нешто забавно и интересно. Застани сега малку, уживај во моментов, немој да го расипеш впечатокот со следните постови.

Немој само по ДНК-то. :D
Автоматски споено мислење:

Ова го имав пишано пред 15 дена можда. Тогаш тројкава Мегваер, Бисака, Шо, се спомнуваа ко главни организатори на све што се дешаваше последниве неколку недели. Сега баш овие се збори дека немаат квалитет за шампионска екипа и треба да се продадат.
Па Најголемите слепци од одбраната, сигурно ги критикувал и им сметало тоа

Ова всушност е смешно. Сериозно, после толку обиди ти успеа да напишеш нешто забавно и интересно. Застани сега малку, уживај во моментов, немој да го расипеш впечатокот со следните постови.

Сузе многу ми значи ова.

Единствено во фан клубов владее поголем хаос отколку во омилениот ни клуб. Со новите никови и профили веќе немам појма ни кој е кој, како да се наоѓа човек на некој друг форум. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom