Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ги внесе чувени Саутегејт со Санчо у 120та and the rest is history.

Ја гледам Тунис-Мали, овој Мејбри со топката не се состави. За волја на вистината цела екипа на Тунис игра слабо. Инаку Бисума би го донел во Јунајтед под хитно, звер од играч.

Не се согласувам со ова. Во ваква ненормална сезона, каде можат да ти извадат неколку ,,позитивни", плус некој да закачи повреда (како што е случајот со Варан и Мегваер кои почнаа да влегуваат во серија повреди оваа сезона), Џонс ене го ќе одигра една утакмица и ќе се повреди, после Миле Китич ќе игра стопер?

Ако продаваа некој играч тоа требаше да е од нападот или средина.

Последно уредено:
Барем… ако излезе од болница, ликот е камиказа неможе две полувремиња да врзе а камо ли два натпревари
Sent from my iPhone using Tapatalk
Милан има најдобри терапевти кои ќе го спремат и ќе игра на ниво за кое беше купен во Јунајтед ама не го покажа. Не за џабе старудии доживуваа втора младост во Милан.

Милан има најдобри терапевти кои ќе го спремат и ќе игра на ниво за кое беше купен во Јунајтед ама не го покажа. Не за џабе старудии доживуваа втора младост во Милан.

Дечко, Милан глава не може да крени од повреди, пола тим им е на листата со повредени. Оди напиши го ова во фан клуб Милан, ќе ти се изнасмеат.

Не се согласувам со ова. Во ваква ненормална сезона, каде можат да ти извадат неколку ,,позитивни", плус некој да закачи повреда (како што е случајот со Варан и Мегваер кои почнаа да влегуваат во серија повреди оваа сезона), Џонс ене го ќе одигра една утакмица и ќе се повреди, после Миле Китич ќе игра стопер?

Ако продаваа некој играч тоа требаше да е од нападот или средина.
Немаме играчи за продавање во средината не се заебавајте у тоа поле треба да купуваме.

Немаме играчи за продавање во средината не се заебавајте у тоа поле треба да купуваме.
Има. Ете Дони, посекако така седи, нека го продадат и нека земат играч што ќе биде од корист со тие пари.

Има. Ете Дони, посекако така седи, нека го продадат и нека земат играч што ќе биде од корист со тие пари.
И со Дони сме кратки во средината него и Погба не ги ни рачунам повеќе.

„Кога имав 18 години постарите играчи редовно разговараа со мене и јас тоа го прифатив ко добронамерен совет за да напредувам бидејќи тие се поискусни од мене. Сега, општо новата генерација не прифаќа критики, јас имам деца и кога ги советуваш тие го прават спротивното.

Ако не ја сакаш мојата помош и не ги слушаш моите совети тогаш погледни во огледало, тренирај и помогни му на тимот!“ - Кристијано Роналдо

Знам дека Бруно и не е во некоја форма, а и експериментите на Рагник го отстранија од тим на еден-два меча, па сакам да прашам дали мислите дека Бруно ќе стартува на следните два натпревари со Вила и Брентфорд?

Знам дека Бруно и не е во некоја форма, а и експериментите на Рагник го отстранија од тим на еден-два меча, па сакам да прашам дали мислите дека Бруно ќе стартува на следните два натпревари со Вила и Брентфорд?
Да.

Ако ти е за фантази, боље пробај си ја среќата со Гринвуд.

Бруно ит ис. Пред некое време налетав на податок дека Фернандес е број еден играч во лигата со креирани шанси ОД ИГРА. Не ми се веруваше. Не дека Бруно е лош, напротив, туку не знам, гледајќи ги резултатите на Јунајтед.

Во секој случај, Бруно е малку наназад вратен по доаѓањето на Роналдо, но неговите соиграчи имаат голем проблем со реализација и затоа бројките сезонава во поглед на голови и асистенции се послаби.
Ланскиот Манчестер повторно ќе му пружеше силна индивидуална сезона.
Шугавиот Брентфорд и топло-ладната Вила се совршена прилика и за него и за Рагник.

* на клупа ќе згние двете, или црвен картон за удар со глава врз Кутињо.

Бруно е стартет и во двете точно е дека му е падната формата али нема замена за него.
Автоматски споено мислење:

ПС Вие гледајте си зошто дадовте вреќа злато за напаѓач што не функционира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom