Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ама имај на ум дека го земавме на крај на преоден рок плус чисто за ротација да потрча у некој куп или некоја небитна лигашка утакмица и тоа за без пари и пак тука мрчеа за што ке ни е
иначе секоја чест како успеа да го споредиш Кавани со Погба у врска со мочање на клубов
прво ни го начука што избега за без пари па јадеше еден куп гомна, па го вративме доста солено за пак да јаде гомна за клубот, да не се залага се со цел да изнуди отказ на тренер, да изнудуш трансфер, ова му доаѓа ко даподржиш некој што сака тимот да губи за да остера некоја своја агенда а богами ги имаше доста такви пост Ферги ера

Sent from my iPhone using Tapatalk
Далеку од тоа дека некој фан од тука го подржува Погба, едноставно нека доигра и што подалеку. Тие курташаци му ги овозможи клубот. Јас сум од поодамнешните навивачи, уште ме држи за стариот и знам дека да беше тој ниту тој ниту Кавани ќе играа за нас. Сепак тоа е што е и секоја чест и за двајцата од нив периодов, Кавани сака славно да си приврши, Погба подобро да си се шитне ама и тоа и тоа ни се од корист само нека продолжат.

Не би ме чудело да е вистина, ма да, немаше ниту една шпекулација за него тој период. Едниот чинеше 40 милиони фунти, другиот 75 чинам.

Имав уште пред 2 години читано дека им била укажана шанса, ама тикварот Мурињо одбил да го земи.

ај бе па вие ни прв ни последен, сите имаат вакви киксови ама тоа е кога неможеш да предвидиш
него за Линделоф доста има лобирано и Ибра

Sent from my iPhone using Tapatalk

Е ај сите ако не можеле да ги потпишат. Имаме скаутинг систем, логично е таленти да се нонстоп на радарот. Па кај мене на работа има база на профили што одговараат на фирмата а работат на друго место, не па скаутинг систем на ПЛ клуб.

Врвот беше за голманот од Алжир ли од кај беше од едно светско, на проба бил во Јунајтед, не го потпишале :pos: Секако дека со ВДС, Де Геа, Ромеро, Валдес, Џонстон итн. ќе го потпишат некој си Боли Моли ни документи што нема.

Е ај сите ако не можеле да ги потпишат. Имаме скаутинг систем, логично е таленти да се нонстоп на радарот. Па кај мене на работа има база на профили што одговараат на фирмата а работат на друго место, не па скаутинг систем на ПЛ клуб.

Врвот беше за голманот од Алжир ли од кај беше од едно светско, на проба бил во Јунајтед, не го потпишале :pos: Секако дека со ВДС, Де Геа, Ромеро, Валдес, Џонстон итн. ќе го потпишат некој си Боли Моли ни документи што нема.
Академијата баш тој период беше ставена на маргините, а тешко и скаутингот да функционирал како што треба, така да не ме чуди што испуштиле еден куп потенцијали. На сето тоа додај дека нншалантно го испуштија МекНил во Сити.

Решена е Јунајтед ќе ја плаќа алиментацијата.
Не од сега ова работа!
Автоматски споено мислење:

Имаме скаутинг систем, логично е таленти да се нонстоп на радарот.
Ок тоа, сигурно дека имаме скаутинг тим. Ама на тој што го препорачал и успеал да го бутне Линделоф, нека му купат наочари и премија да се пензионира!

Последно уредено:
Академијата баш тој период беше ставена на маргините, а тешко и скаутингот да функционирал како што треба, така да не ме чуди што испуштиле еден куп потенцијали. На сето тоа додај дека нншалантно го испуштија МекНил во Сити.
На секој испуштен ојле и дојле, со рекрутментот и скаутингот имаме по еден упецан Рашфорд, Марсијал, Шо, Гринвуд, МекТоминај, Хендерсон, Туанзебе (овој има проблеми со повреди инаку далеку од неписмен фудбалер). МекНил на 11 години си заминал за пари, се излакомил некој од кај него дома, не го испуштиле како неталентиран. Ете го вратија назад лани.

Не можеме сите да ги имаме, и јас замерувам што не се купиле на време Медисон, Мегваер, итн. ама не сите фудбалери сакаат да дојдат и да шетаат по позајмици. Друго, прашање е дали воопшто ликовите што не дошле тука ќе станеле фудбалери. Не сите одговараат исто на притисок.

Дека Мурињо е скренат, скренат е ама дека би го одбил ВВД за Линделоф, мислам дека ни психијатарот негов не би поверувал во ова.

Друштво поголем дел сме за заминување на Погба, а така и ке бидне најверојатно. Кого посакувате како замена за него?

Друштво поголем дел сме за заминување на Погба, а така и ке бидне најверојатно. Кого посакувате како замена за него?

Мене ми се свиѓа колку интелигентно игра Тилеманс од Лестер ама пошто не е приоритетно тоа место во тимот а и би коштал околу 80/90 м. не верувам да земат директна замена за Погба, мислам дека В.Д.Б би играл таму во иднина.
А за дм(замена за Матич) мислам дека Рајс би се вклопил добро во тимов.
Колку и да сонуваме ако летоска се засилат со соодветен стопер(читај Упамекано) и десно крило( Санчо или па да е изводливо да направат трампа Погба => Кулушевски) мислам дека сите фанови би биле пресреќни.

Мене ми се свиѓа колку интелигентно игра Тилеманс од Лестер ама пошто не е приоритетно тоа место во тимот а и би коштал околу 80/90 м. не верувам да земат директна замена за Погба, мислам дека В.Д.Б би играл таму во иднина.
А за дм(замена за Матич) мислам дека Рајс би се вклопил добро во тимов.
Колку и да сонуваме ако летоска се засилат со соодветен стопер(читај Упамекано) и десно крило( Санчо или па да е изводливо да направат трампа Погба => Кулушевски) мислам дека сите фанови би биле пресреќни.
Не би сакал Оле трампа, тој си има играчи кои ги сака, а можеби и Диало ке се покаже, па нема да се носи десно крило

ВДБ место Погба, Гарнер место БДВ.
Мислам дека треба да бараме замена за Матич, не за Погба. Иако го сметам за доктор по фудбал, полека му поминува времето.

+1 за Тилеманс. Знам дека на повеќето Невеш им е фаворит но според мене Тилеманс е каде каде понапреднат. Горецка влегува во последната година од договорот, интересна опција исто.

Би го продал Дони за да се има пари за Грилиш. Марсијал исто така би го продал за да се зголеми буџетот и да се донесе некое крило/шпиц. Пример Халанд. Или Мбапе кој влегува во последна година од договорот. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom