- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 1.083
- Поени од реакции
- 1.581
Далеку од тоа дека некој фан од тука го подржува Погба, едноставно нека доигра и што подалеку. Тие курташаци му ги овозможи клубот. Јас сум од поодамнешните навивачи, уште ме држи за стариот и знам дека да беше тој ниту тој ниту Кавани ќе играа за нас. Сепак тоа е што е и секоја чест и за двајцата од нив периодов, Кавани сака славно да си приврши, Погба подобро да си се шитне ама и тоа и тоа ни се од корист само нека продолжат.ама имај на ум дека го земавме на крај на преоден рок плус чисто за ротација да потрча у некој куп или некоја небитна лигашка утакмица и тоа за без пари и пак тука мрчеа за што ке ни е
иначе секоја чест како успеа да го споредиш Кавани со Погба у врска со мочање на клубов
прво ни го начука што избега за без пари па јадеше еден куп гомна, па го вративме доста солено за пак да јаде гомна за клубот, да не се залага се со цел да изнуди отказ на тренер, да изнудуш трансфер, ова му доаѓа ко даподржиш некој што сака тимот да губи за да остера некоја своја агенда а богами ги имаше доста такви пост Ферги ера
Sent from my iPhone using Tapatalk