Па не е баш така магично сети се лани после Париз се се распадна да ги добиевме последните 2 ќе беше по успешен можеби.
Хахаха каков лик , прво измислува споредби меѓу Оле и Ферги и Клоп, па после споредува утакмици и периоди место трансфери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не е баш така магично сети се лани после Париз се се распадна да ги добиевме последните 2 ќе беше по успешен можеби.
Друше јас пласирам факти демантирај ми ги фактите и ќе прифатам.Абе ако селективно објавуваш и Луиџи дел Нери беше прв во 10то коло во Сериа а со Киево. Ти ги бираш тие моменти а целосната слика врска нема. Втората сезона бил втор а третата? Капак на се, Оле не наследи баш ништо, распад систем бевме. Нема врска еве по твое нека е, среќа што твоево повеќе асоцира на некој инает да се достои на своето. Се надевам за брзо ќе бидеш демантиран и премислен.
Секогаш сум бил песимист према Оле.Хахаха каков лик , прво измислува споредби меѓу Оле и Ферги и Клоп, па после споредува утакмици и периоди место трансфери.
Се премислив. Не е инает ова, другото е. АјтДруше јас пласирам факти демантирај ми ги фактите и ќе прифатам.
Автоматски споено мислење:
Секогаш сум бил песимист према Оле.
Друше јас пласирам факти демантирај ми ги фактите и ќе прифатам.
Автоматски споено мислење:
Секогаш сум бил песимист према Оле.
Тоа што вие свршувате на Оле не сум јас крив.
Кои попрецизно те интересираат.Кој се тие твој факти, жити се![]()
Кои попрецизно.
Ако постигне успех ќе ме демантира Оле и никој друг Мурињо заврши 2 со екипата и немојте да велите не наследил ништо Оле затоа што наследи добар тим плус му се отвори банката .Фактите твој шо редовно ги пласираш овде.
Јас такво нешто немам прочитано.
За мене факт е тоа дека Оле во овие година дена направи повеќе за Јунајтед од сите негови предходници после Ферги.
Факт е дека Оле наследи распад систем екипа.
Факт е дека Оле направи повеќе добри трансфери од Мурињо и Ван Гал заедно.
Факт е дека Оле постави култура во тимот слична на таа во минатото кога бевме на врвот.
Сега само треба да му се даде време и да се остави на мира, клубов е на прав пат, прв пат после 6 години. И како што напиша некој погоре, кој тоа не го гледа или е глуп или зборува од инает.
Оле наследи распаднат тим, тим во кој моралот беше на најниско можно ниво.Ако постигне успех ќе ме демантира Оле и никој друг Мурињо заврши 2 со екипата и немојте да велите не наследил ништо Оле затоа што наследи добар тим плус му се отвори банката .
Оле е далеку од голем менаџер .