Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Загрижува формата на Матиќ, уште непочната сезона, делува како да е уморен. Дибала најверојатно ке го биде во наредните неколку дена.

Мајку му, пола тим ни фалело пред почетокот на сезоната. Би сакал уште средњак и Десно крило, ама ако имаат некој начелен договор со Санчо, ке си почекаме една сезона.

Не ми е јасно зошто не пробаа да загризат за Санчо, барем да опипат пулс. Како игра само ќе му се качува цената се повеќе. А и конкуренцијата ќе се зголемува. Со Рашфорд и Марсијал + Гринвуд би биле убиствени во напад.

Загрижува формата на Матиќ, уште непочната сезона, делува како да е уморен. Дибала најверојатно ке го биде во наредните неколку дена.

Мајку му, пола тим ни фалело пред почетокот на сезоната. Би сакал уште средњак и Десно крило, ама ако имаат некој начелен договор со Санчо, ке си почекаме една сезона.

Дибала и Фернандеш се повеќе од доволни сега откако го решивме проблемот со централен штопер и десен бек.

Не ми е јасно зошто не пробаа да загризат за Санчо, барем да опипат пулс. Како игра само ќе му се качува цената се повеќе. А и конкуренцијата ќе се зголемува. Со Рашфорд и Марсијал + Гринвуд би биле убиствени во напад.
Пробано е пролетта, не сака да игра Санчо ЛЕ.

Пробано е пролетта, не сака да игра Санчо ЛЕ.

Мене не ми е баш за верување дека е тоа причината, по ми е за верба дека им бил прескап а сепак има само една сезона зад себе. Се сеќавам и Вацке изјавуваше дека не е на продавање летово но донесоа Борусија 2-3 офанзивци што ме наведе на мислење дека се спремаат за живот после Санчо.

Мене не ми е баш за верување дека е тоа причината, по ми е за верба дека им бил прескап а сепак има само една сезона зад себе. Се сеќавам и Вацке изјавуваше дека не е на продавање летово но донесоа Борусија 2-3 офанзивци што ме наведе на мислење дека се спремаат за живот после Санчо.
Vcera nenormalen natprevar imase Sanco protiv Baern vo super kupot, im donese prakticno sam trofejot, gol i asistencija.

Алексис одиграл 65 минути
Автоматски споено мислење:

Еј, отече со овај.
Ако не го земеме Фернандеш ќе го казниме, налик партијата негова за фејк њуз :angel:

Абе што е ова штурци се слушаат, никој да ја пофали средината и играта без Погба?Уште Илинден изгледа слават хејтериве :rolleyes:

Абе што е ова штурци се слушаат, никој да ја пофали средината и играта без Погба?Уште Илинден изгледа слават хејтериве :rolleyes:
Добри, ма што добри, одлични беа. Освен Матиќ, кој беше слаб, Переира и Мек Томинеј беа супер, доминантни у однос на Борини, Чалханоглу и Биљија (или како и да се пишува). Милан од што беа толку доминирани, цело време пробуваа да ја скокнат средината со долги топки, дијагонали. Па и самиот посед покажува. 60-40 на страна на Јунајтед. Фак оф хејтери, патете што Јунајтед и без Погба има добра средина. Свака част за средината, само тоа имам да кажам. Да доминираш средина како вчерашната на Милан, тоа значи само едно, класа.

До кај е работава до Манџо? Изгледа 100% ќе доаѓа и ако не успее работата со Лукаку. Доста интересен напаѓач е, версатибилен што би рекле и далеку послободен од Лукаку иако има 33 години.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Манџукиќ е многу поверојатно дека ке се случи од трансферот на Дибала, зашто Јунајтед го работел како посебен трансфер.

Ни треба таков карактер во соблекувалната, ни треба и некој што ќе знае со глава освен Мегваер, сите напаѓачи ни се ниски и мобилни. Ако нема против да биде бекап опција, бујрум.

Еееј не ми се верува!
Уште кога отиде во Атлетико сакав да го потпишеме, имам пишано уште тогаш, не е важно, сега ќе видам дали сум бил во право ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom