Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Плата 7 милиони годишно што е права ситница во денешно време

Колку се радував кога го ставија за ВД, ниедна победа сеуште немаше за мене беше јунакот на сезоната. Ама како оди времето, гледајќи ги постапките на газдите и менаџментот, покрај сите овие успеси, не ми велат дека Солскјер го има погодено моментот. Али то ти е Тимотие, некад моментот те бире тебе. Само сакам да му посакам помалку шупци околу него, да ја одржи позитивната атмосфера во клубот а даље , што биде нека биде.

Во превод, после свадба тапани :) Ех кога ќе ми текне, за време на Жозе се тепаа да донесат некој ама демек овој им сметал, али видиш не бил Ж крив.

Во превод, после свадба тапани :) Ех кога ќе ми текне, за време на Жозе се тепаа да донесат некој ама демек овој им сметал, али видиш не бил Ж крив.

Технички Директор и Директор оф Фудбал се 2 различни позиции.

Вториот е маст у нареден месец-два.

Според мене идеално трансфер лето би било ако се донесат:

Како први опции
Десен бек: Ван Бисака/Кансело
Стопер: Де Лихт/Коулибали/Мегвајр
Среден ред: Невес/Ндомбеле
Десно крило: Санчо

Да продадеме Рохо, Џонс, ТФМ, Санчез, Дармиан, плус ЛАВ.

Не би имал против да се направи обид и за Одои. Со правилен развој би бил одличен играч. Исто би вредело да се размисли за ситуација за ротација во среден ред со некој од Ракитич/Ковачич.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Алдервајлд за 25-30 милиони можеме да го купиме и со тоа да заштедиме пари.
Санчо е МАСТ БАЈ, страшен играч ќе биде.
Со Далот и Ван Бисака десната бековска позиција ќе биде обезбедена за следните 10 години.
За играч од средниот ред моја желба е Тони Крос, ако му здосадило во Шпанија и сака нови предизвици, тогаш Манчестер Јунајтед е идеален тим за него.

Дечки кажа вчера Оле дека ќе се смени трансфер стратегијата, значи заборавете го Алдервајрелд и сите тие што се 30+

Дечки кажа вчера Оле дека ќе се смени трансфер стратегијата, значи заборавете го Алдервајрелд и сите тие што се 30+

Да, најави дека ќе се купуваат гладни играчи за титули, млади. Од она што дознав е дека Де Лајт и Санчо се веќе договорени за Јунајтед. Ед идел го Амстердам каде инал средби со Ван Дер Сар.

@Cassaro, роба је стигла.

55593291_10156004285501466_2705857897882976256_n.jpg

И Алдервајлд е гладен за трофеи :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom