Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

@wiksa Саат време ги гледав картите прееска, откако чекав саат време да ме пуштат во ticket section. А бе све се распродало во рок од неколку часа, мајке им ненормално.

Купив карти за со Баерн, ама за на Олд Трафорд сезонава во ПЛ, тешко. Едино ако уапеме нешто од ЛШ некој тикет. За против Фулам и Волфс, седишта единствено кај гулабите.

ПС сега гледам, целата сезона распродадена :mad::facepalm:

@wiksa Саат време ги гледав картите прееска, откако чекав саат време да ме пуштат во ticket section. А бе све се распродало во рок од неколку часа, мајке им ненормално.

Купив карти за со Баерн, ама за на Олд Трафорд сезонава во ПЛ, тешко. Едино ако уапеме нешто од ЛШ некој тикет. За против Фулам и Волфс, седишта единствено кај гулабите.

Затоа ќе биде проширен стадионот во блиска иднина, не е нормално ова со картите.

се гледаме на Алијанц :) :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Еве нареден кој ќе го потпише Мурињо со кој ќе освоиме тројна круна(иако не е се уште дефинирано која позиција ќе ја покрива) !!!!!! BE SCARED !!!!!!
DfrJR40X4AERZDe.jpg

Јас почнав да кликам за карти од 10 сабајле и чекав до 12 и нешто да ми даде да можам да селектирам иначе бев во таа линија за чекање, и кога дојдов нели си имав ставено и мембершип викам океј плати се и дај ми карти, чекај малку логирај се пак и тоа не со маил него со мембршип бројот. Океј викам ќе купам само мембршип од друг броусер да не ја гасам оваа резервација идам на чекаут само на мембршипот и пак иста глупост регистрирај се со бројот на мембершип од кај да ви го најдам ве мембершип купувам. И на крај видов дека се распродало се и се откажав. Се мислев и јас да земам за на Алијанц зашто не се скапи ама да видам дали имам директни летови од тука без да зимам мн слободни денови :)

Јас почнав да кликам за карти од 10 сабајле и чекав до 12 и нешто да ми даде да можам да селектирам иначе бев во таа линија за чекање, и кога дојдов нели си имав ставено и мембершип викам океј плати се и дај ми карти, чекај малку логирај се пак и тоа не со маил него со мембршип бројот. Океј викам ќе купам само мембршип од друг броусер да не ја гасам оваа резервација идам на чекаут само на мембршипот и пак иста глупост регистрирај се со бројот на мембершип од кај да ви го најдам ве мембершип купувам. И на крај видов дека се распродало се и се откажав. Се мислев и јас да земам за на Алијанц зашто не се скапи ама да видам дали имам директни летови од тука без да зимам мн слободни денови :)

Пред да ги проверам картите без да се логирам со официјалниот мембершип, немаше ниту една карта. Откако се логирав, ми ги даде оние горе кај гулабите.

Ако се мислиш за Алијанц, одлучи се побрзо, зашто и тука ке отидат набрзина.

Дур не е официјално не верувам, но на инстаграм пост имаше лајк од Смолинг ако значи нешто.

нормално и кај мене на работа ако донесат некој попаметен/а и со време целата моја работа му ја префрлам и јас се ќе лајкам.

Не знам зошто лани не тргнавме по Бернардо Силва, ептен кејф ми прави како игра(иако со шпанциве не игра нешто посебно, ама се гледа разлика у квалитет).Башка би ни легнал ко џокер во покер.Истото важи и за Ријад Махрез иако не знам карактерно каков е, ипак е Арап.

Не знам зошто лани не тргнавме по Бернардо Силва, ептен кејф ми прави како игра(иако со шпанциве не игра нешто посебно, ама се гледа разлика у квалитет).Башка би ни легнал ко џокер во покер.Истото важи и за Ријад Махрез иако не знам карактерно каков е, ипак е Арап.

Во што ти прави ќејф, не ми е јасно? Денес со топката не се состави, во слабата репрезентација на Португалија тој беше втор најслаб, после шпицот. На Јунајтед Бернардо Силва му треба колку дупка во главата, ветрушка.

Каков Силва, какви бакрачи! Имаме мал миљон дупки во тимот и кратер на клупа.
Марез како десно крило да(y) ама со тој табиет и знаејки го Мурџо, поарно што не го земавме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom