Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ЛШ е интересна територија!
Ако ја поминеме Севиља, се може да се случи, понатаму се влегува во на Мурџо познати води т.е. калкулантски настапи.
Од тоа свашта може да испадне, не дека ќе бидеме прваци ама може далеку да се отиде.
ФА куп, бо те бог, ме потсетува на марката сапун и шампон, чуму ни е? Колку да се брои?
И на крај ПЛ, ако смалиме разлика на 5-6 бода можеме да бидеме задоволни, се друго е научна фантастика.
И тоа мене ми дава мала надеж, цигово мајстор е да законтаминира утакмица :D

Ако постои експерт за двомеч тоа е Мурињо. Проблемот е што Манчестер нема доволно квалитетни играчи во одбрана за да се одигра двомеч по вкус на Мурињо против некоја од најсилните екипи.

Ние освен голман и десен бек, кој е крило:D, немаме никого во одбрана, Баји и Џонс ако се здрави може да правиме калкулации!
Би сакал Матич, Мата и Санчез да ги фокусира повеќе на ЛШ отколку на ПЛ, тогаш може да се надеваме на нешто.

Се враќа штипјанчето на тренинг со првиот тим, потврди Жозе. Добар бил ловот изгледа..
:pistoldz:

Потврди Мурињо и за новиот договор на Шо (y)

Aj aко му налета на некој интервјуто од денес со Алексис и Анри, нека го постира.

Aj aко му налета на некој интервјуто од денес со Алексис и Анри, нека го постира.
Стрпи се до недела
Watch the extended Alexis Sanchez interview with Thierry Henry as Manchester United go to Newcastle on Sky Sports Premier League from 1.30pm on Sunday

Рак на панкереас, трагедија, нека почива во мир

Рак на панкереас, трагедија, нека почива во мир
Жално... Не го имам гледано како игра, ама го памтам од старите ПЕС и фифа. Ептен жално...

Ова како у средно кога и се жалевме на класната дека таа по македонски не тера се да знаеме

"I am fully committed to win the award this season of the best-behaved manager on the touchline," Mourinho said. "I am serious!

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Кој знае кај кого бил на пеење на стартот од сезонава. Ама воочливо е дека има промена во неговото однесување на теренот и при давање на изјави. Ги нема тие испади како лани кога се изгуби начисто.
Едино шо му го зема скалпот на Конте и овој кутриот гла не крена од тогаш. :ROFLMAO:

"I am fully committed to win the award this season of the best-behaved manager on the touchline," Mourinho said. "I am serious!

Кој знае кај кого бил на пеење на стартот од сезонава. Ама воочливо е дека има промена во неговото однесување на теренот и при давање на изјави. Ги нема тие испади како лани кога се изгуби начисто.
Едино шо му го зема скалпот на Конте и овој кутриот гла не крена од тогаш. :ROFLMAO:

Пре би рекол од лани кога лапаше неколку суспензии, поготово кога го клоцна шишето покрај менаџерската линија.

You got what you wanted :D

Истиот состав како против Тотенхем, не?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom