Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ги имаТ мата и депај тоа сакале да доловатСамо ја неможам да видам што пишува на таблата?![]()
Не е мое, принтскрин е од видеото на жена му на Мурињо. Ако се зголеми контрастот во фотошоп ќе се види што пишува мада еве некој се потрудил место менеги имаТ мата и депај тоа сакале да доловат
@Ilumious друг пат земи тексас инструмент не сликај со касио дигитрон![]()
Да, сигурно. Вакви твитови во фан клуб Јуве
и јас мислам дека Депај ке искине, несмее оваа сезона да се шутнеДепај има да ве изненади сите сезонава. Сосема достојна замена за Марсијал е лево. Мурињо има да му ја врати самодовербата тоа сигурен сум.
А сеа коа видов поубаво, гледам и Рохо е стаен ко замена за Шо. А Блинд па пак централен...
Мата и Руни 10ка, значи Мики дефинитивно ќе игра десно крило.
Ама не може 250 новинари од сите можни медиуми и релевантни и нерелевантни да грешат, тоа сакам да кажам... И Мендеш лани викаше за Де Геа ќе потпишел немајте гајле а до последно го носеше во Мадрид. Тоа и им е работа на нив, да негираат.Да бе, 100% Раиола кажал све е срање, и дека он не сака 25.000.000 Е.
И Ферги не сакаше ни вирус да ги продаде на Реал, па...
Не е мое, принтскрин е од видеото на жена му на Мурињо. Ако се зголеми контрастот во фотошоп ќе се види што пишува мада еве некој се потрудил место мене
![]()
Како отприлика сака Мурињо да изгледа тимот за наредна сезона.[DOUBLEPOST=1468942547][/DOUBLEPOST]
Да, сигурно. Вакви твитови во фан клуб Јуве![]()