Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Шнајдерлан....
И сакам да го убијам коментаторот од мртв.

United's travelling squad: David De Gea, Sergio Romero, Sam Johnstone; Daley Blind, Matteo Darmian, Phil Jones, Marcos Rojo, Chris Smalling, Antonio Valencia; Michael Carrick, Ander Herrera, Andreas Pereira, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Juan Mata, Jesse Lingard; Memphis Depay, Marouane Fellaini, Anthony Martial, Wayne Rooney.

Последно уредено:
Не знам дали е фотошоп или вистина, ама ако е вистина скроз е отиден малиов.
Изворот подобро да не го кажувам (MUSC). :D

12118950_898160636899764_3391208801874427829_n.jpg

Се појавија некој шпекулации дека и Јунајтед е заинтересиран за Грујиќ од Звезда. Ги гледам сите натпревари на Звезда и можам да кажам дека е фантастичен фудбалер во моментот, а има 17 години. Висок е, брз, одлична прегледност, одличен шут. Не знам дали е точно, но би се радувал да е.

Штом си ги прател, кажи ми дали игра и дали е добар Лука Јовиќ? :D ФМ талент е, a пред некое време читав Јувентус и Тотенхем биле заинтересирани за него.

Генерално гледано Србија има златна млада генерација за иднина. Нешто налик белгискава што им се развива сега.

Штом си ги прател, кажи ми дали игра и дали е добар Лука Јовиќ? :D ФМ талент е, a пред некое време читав Јувентус и Тотенхем биле заинтересирани за него.

Генерално гледано Србија има златна млада генерација за иднина. Нешто налик белгискава што им се развива сега.
Па многу е талентиран и Лука, но добива по 30, 45 минути по натпревар. Ќе видиме како ќе се развива, а ако на Грујиќ го заобиколат повредите ќе биде еден од најдобрите на негова позиција.

Многу не потценуваат кладилнициве,квота 2,6,лапај си.Инаку според мене овие две утакмици,можат да бидат патоказ како би се движела сезонава.Победа утре ќе ја крене и онака добрата атмосфера и самодоверба на повисоко ниво.Додека победа против пластичниве,ќе не донесе на првото место,и ќе покаже дека можеме да се носиме со било која појака екипа.

Не играше Рохо за овие пред да игра во Спортинг?

Изгледа и се смириле со ЛВГ ако воопшто нешто се закарале, прееска ова го рекол:

"I saw him in the World Cup in Brazil when he played for Argentina very well.
“I analysed him at Sporting Lisbon. What I like is that he is physically a very strong guy, he is a good header and his pass is fast.

“I think there is great potential in him to become a very good player for Manchester United.”

"He is a fantastic player and a fantastic team-mate. He is a player who is very tough to get around. For him to be from Argentina and play in the Premier League is not easy but he has done a great job.
“He will be a very important player for us for the rest of the season.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom