- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.851
- Поени од реакции
- 9.763
Пoзнaтo ми е тoa, aмa имaше и пaтки пoврзaни сo нaс еден периoд.Џанлука Ди Марцио е еден од најверодостојните новинари во Италија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пoзнaтo ми е тoa, aмa имaше и пaтки пoврзaни сo нaс еден периoд.Џанлука Ди Марцио е еден од најверодостојните новинари во Италија.
Според мене се што се пишува за нас во моментов се патки. Очигледно е дека никој нема никакво инфо и се се ова претпоставки...Пoзнaтo ми е тoa, aмa имaше и пaтки пoврзaни сo нaс еден периoд.
Колку беше ладно тогаш во Мондано... Не сум се радувал на ниту еден гол повеќе мислам, нè згреа Робин.Битно ни донесе титула и беше наше копиле 3 годиниНека му е среќен патот и нека си ужива, не израдува за сите пари таа сезона. Голот против Сити ќе го памтам дур сум жива.
Супер трансфер ќе ви биде Дармијан озбилно. Малце потценет од италијанските медиуми ама добро е тоа по него, не го изгореа како Сантон и Де Шиљо новите Малдини.
Според Газета и ние сме биле заинтересирани. Се надевам дека вие ќе го земете зашто не ми се допаѓа. Остајте вие тоа дека играл прва постава за репрезентацијата. Италија едни јаки бекови што ги има што да ви расправам.
Остај го Ули, кај нив цел живот играле таков тип на бекови, Сањол, Одо, Лел, Рафиња.... им излезе Лам и малце ги кренаа критериумите.
Супер е Дармијан, што не ви е јасно.
Па у Торино игра да го ебам.А бре Џонтра, Сањол го ставаш на ниво со Одо и Лел.Човекот беше еден од најдобрите бекови тие времиња, али те разбирам, мало дете си бил па не се сеќаваш многу
Супер е нема грешка. До толку е ограничен што во над 30 натпревари во Сериа А има само една асистенција направено![]()
Па у Торино игра да го ебам.
Рафиња беше ептен јак коа го купивте од Џенова, знам.