Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Пoзнaтo ми е тoa, aмa имaше и пaтки пoврзaни сo нaс еден периoд.
Според мене се што се пишува за нас во моментов се патки. Очигледно е дека никој нема никакво инфо и се се ова претпоставки...

Битно ни донесе титула и беше наше копиле 3 години :D Нека му е среќен патот и нека си ужива, не израдува за сите пари таа сезона. Голот против Сити ќе го памтам дур сум жива.
Колку беше ладно тогаш во Мондано... Не сум се радувал на ниту еден гол повеќе мислам, нè згреа Робин. :D

Хрватскиот шампион го откупи Анџело Енрикез

Пред некој ден Наполи испрати понуда за Дармиан од три играчи (Запата, Жоргињо мислам и уште еден играч) плус 6 милиони евра за да го донесат и ја одбија Торино. Баерн е исто заинтересиран, добар десен бек само ме плаши што е Италијанец и по шест месеци да не бара назад.

Ако стварно го сакаат Дармијан тогаш нека им дадат и 20 милиони евра и нека не се сељачат за фунта плус, тоа се некаде 13-4 милиони фунти што не е многу чим дечкото е прв избор бек на репрезентација. Сега мене ми текна дека ланското СП играше и многумина беа скептици за него ама утакмицата против Англија супер ја изигра.

Супер трансфер ќе ви биде Дармијан озбилно. Малце потценет од италијанските медиуми ама добро е тоа по него, не го изгореа како Сантон и Де Шиљо новите Малдини.

Според Газета и ние сме биле заинтересирани. Се надевам дека вие ќе го земете зашто не ми се допаѓа. Остајте вие тоа дека играл прва постава за репрезентацијата. Италија едни јаки бекови што ги има што да ви расправам.

Супер трансфер ќе ви биде Дармијан озбилно. Малце потценет од италијанските медиуми ама добро е тоа по него, не го изгореа како Сантон и Де Шиљо новите Малдини.

Според Газета и ние сме биле заинтересирани. Се надевам дека вие ќе го земете зашто не ми се допаѓа. Остајте вие тоа дека играл прва постава за репрезентацијата. Италија едни јаки бекови што ги има што да ви расправам.

Ова како на FM двајцата скаути кога ќе ти дадат conflicting reports about a transfer target :icon_mrgr:

Остај го Ули, кај нив цел живот играле таков тип на бекови, Сањол, Одо, Лел, Рафиња.... им излезе Лам и малце ги кренаа критериумите.
Супер е Дармијан, што не ви е јасно.

Едниот е шваба така да под дифолт знаеш дека ќе збори лошо за италијанци,не бил јак а Баерн и Манчестер се заинтересирани.. шваби грди:pos::pos:

Дарамјан е одличен играч, знам и во репрезентацијата и Прандели, а особено Конте и во Торино, на некои мечеви знаеја да го стават и на крило, и на средина на терен и да одигра како вигнер во 3-5-2 формација.
Многу универзален играч, нешто слично на Блинд, ама многу побрз и по пробивен по страна.

20 милиони за таков проспект се таман пари, во ова лудо време можеби и грабеж. Јас би го сакал во тим.

Остај го Ули, кај нив цел живот играле таков тип на бекови, Сањол, Одо, Лел, Рафиња.... им излезе Лам и малце ги кренаа критериумите.
Супер е Дармијан, што не ви е јасно.

А бре Џонтра, Сањол го ставаш на ниво со Одо и Лел. :tapp: Човекот беше еден од најдобрите бекови тие времиња, али те разбирам, мало дете си бил па не се сеќаваш многу :kuracc:

Супер е нема грешка. До толку е ограничен што во над 30 натпревари во Сериа А има само една асистенција направено :aplauz:

А бре Џонтра, Сањол го ставаш на ниво со Одо и Лел. :tapp: Човекот беше еден од најдобрите бекови тие времиња, али те разбирам, мало дете си бил па не се сеќаваш многу :kuracc:

Супер е нема грешка. До толку е ограничен што во над 30 натпревари во Сериа А има само една асистенција направено :aplauz:
Па у Торино игра да го ебам.
Рафиња беше ептен јак коа го купивте од Џенова, знам.

edit, башка сезонава на неколку утакмици играше и штопер у одбрана со 3.
А вас баш би ви одговарал ваков тип на бек, кој е супер у одбрана со оглед на тоа што на лев бек имате крила, Бернат, Алаба.
Пеп ќе знае што со ваков бек, пошто доста ја ротира формацијата и Дармијан ќе му одговара супер таму десно, како бек или штопер у 3ката.

Последно уредено од модератор:
Па у Торино игра да го ебам.
Рафиња беше ептен јак коа го купивте од Џенова, знам.

Рафиња претходно кога играше во Шалке беше еден од најдобрите десни бекови во Бундес, па нешто се скара со Магат тогаш и се пресели во Џенова за 8 милиони евра што е супер цена бидејќи тоа беше пред 5 години. Џенова и подобра плата му даваа. Ние го земавме за клупа убаво знаеш дека откако Пеп дојде во Баерн, Рафиња почна да игра поради и повредите на играчи од средниот ред, па Лам мораше да игра таму, кур се тресе итн. :icon_mrgr:

Монтеро од Свонси и Боласие од К. Палас покрај таков бек како Дармиан има да заличуваат на Роналдо. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom