Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ова е од Дакер од Тајмс:
Although United expect to do the majority of their transfer business next summer, the club are in the market for a centre half, midfielder and right back and will act if a leading target becomes available.

Што убаво работеше ед до сега, што ѓавол го тераше да го потпише овој патарушката. Многу дејвид мојс потег.

Зошто нели, Руни го предвиде падот на Јунајтед во 2014 уште во 2009/10 кога игравме финале ЛШ. Да не се лажеме дека заради негова иницијатива дојдоа играчи како Ди Марија и Фалкао. Неговото останување лани допринесе во привлекувањето на играчи од негов калибар ама тоа дека он побарал мало сутра.
Без разлика на се тоа има и тој удел во тоа што дојдоа такви играчи кај нас за мене Руни е најдобриот англиски играч последниве години.

За прв голман нема квалитет како останативе во светот ама за втор голман и конкуренција на Де Геа, да не претеруваме сега. Добра работа направија. Ем ќе ја заврши рехабилитацијата со ред, ем ќе ни помогне. Сепак има еден тон искуство.

Никогаш не се знае, посебно со голманите. А и да е толку лош сигурно немаше да го држи Барса 12 години и да го потпишува Јунајтед сега. Направи 5-6 очајни кикса и веднаш она мислењето дека не го бивало имал среќа што се погодил во најдобрите години на Барселона. Сега уште 200 јаки одбрани да направи, џабе ќе му е, ја има етикетата веќе. Искрено јас сум ептен задоволен од трансферов, без пари добивме искусен голман и подобар човек за на клупа моментално и неможеме да најдеме. Де Геа ќе има прилично здрава конкуренција, тоа исто така е голем плус, ќе биде мотивиран уште да тренира и напредува.

Уствари може затоа андерс бил во лондон вчера ,можеби веќе си нашол клуб.
На кого освен арсенал од лондон му треба голман.

Уствари може затоа андерс бил во лондон вчера ,можеби веќе си нашол клуб.
На кого освен арсенал од лондон му треба голман.
aко те прочита магистерон дека му го девалвираш шчезни одма биланс на успех ќе направи за него, ќе го испечати и по пошта ќе ти го испрати :pistoldz:

Добар е Валдес за втор голман. Што дека Андерс ни беше втор голман, колку настапи собера се на се од кога е потпишан? Преку сила 20? Плус шпанец, уште едно другарче на Де Геа. :D
A и добра жена има, сеа може не е Мисе ама не е лоша и оваа. :pusigo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom