Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Еванс и Џонс, ќе видиш. Само да престанат да се повредуваат.

Или евентуално Нани, пошто мора да му се даде шанса на момакот.

Барем сум сигурен дека дисциплината во тимот е вратена и се знае кој е кој во тимот, замислето го Мојс како се расправа со управата на тимот за турнета :pos:

А со тоа за Заха им покажа и на другите дека треба да се испоти газот за да се носи овој свет дрес![DOUBLEPOST=1406475087][/DOUBLEPOST]Retiring as @ManUtd physio after 23 years of loyal service, Thank you Rob Swire #YouAreFootball
BtZU3C1CMAAlClN.jpg

Последно уредено:
Most impressed by Evans from the CBs, whose passing and distribution he considers superior to Jones and Smalling. LVG wants one/two additional ball-playing centre-backs (one must be left-footed). Vermaelen fits the bill and Hummels is another leading target.
Еве јас пак да изедам го.на :D

Мерак ми е посебно што го издвои Еванс. Зошто ни е најпотценет играч во тимот. Додека некои фалени и од некои тренери а и од фановите (се разбира под влијание на трнерите и медиумите), уште не докажани, со цуцла в уста што би се рекло, :drk: на нив како господ за јајца да го фатиле (извини за речникот ама не ми текнува друг начин да ја пресликам ситуацијава).

Ако го имаат задржено истиот меналитет како под Фергусон, исто импресиониран ќе е и од Чичарито, Рафаел и Валенсија.

Вчера поминав низ една спортска продавница, ги пробав двата дресови, и не сум знаел дека белиот е со 2 копчиња, мислев исти се. Пак црвениот повеќе ми фати око. Само чие име и број се мислам...

Изрипав на голот на Руни, ненормален е. Амос не го гледа веќе голот на Манчестер.

Еве јас пак да изедам го.на :D

Мерак ми е посебно што го издвои Еванс. Зошто ни е најпотценет играч во тимот. Додека некои фалени и од некои тренери а и од фановите (се разбира под влијание на трнерите и медиумите), уште не докажани, со цуцла в уста што би се рекло, :drk: на нив како господ за јајца да го фатиле (извини за речникот ама не ми текнува друг начин да ја пресликам ситуацијава).

Ако го имаат задржено истиот меналитет како под Фергусон, исто импресиониран ќе е и од Чичарито, Рафаел и Валенсија.
еванс има 26 години ако не почне сега да покажува никогаш неам !!!!

еванс има 26 години ако не почне сега да покажува никогаш неам !!!!
Покажуваше и порано само никој не го заприметуваше тоа. Згора на се јадеше критики и кога требаше и кога не требаше. Едноставно црна овца во одбраната беше. :)
И не треба да се заборави дека е еден од подобрите во последно време што се промовирани од академијата.

@red.devil На Валенсија веќе му даде нов договор и тоа на невидено, ако сезонава блесне како под Фергусон им ги имам букмаркирано твитовите на новинарите што се смееа за новиот договор, низ нос ќе им ги извадам :icon_lol:

Вчера поминав низ една спортска продавница, ги пробав двата дресови, и не сум знаел дека белиот е со 2 копчиња, мислев исти се. Пак црвениот повеќе ми фати око. Само чие име и број се мислам...

Изрипав на голот на Руни, ненормален е. Амос не го гледа веќе голот на Манчестер.
Davaj sliki

maglia_di_welbeck_del_manchester_united_2014-2015_prima.jpg

Да не се мислиш, Велбз или од Де Геа или Рафаел. :)

Какви слики, не сум земал немаше испринтано ништо, плус знам оти кога ќе одам на утакмица ќе ми падне вилицата во merchandise store-от, па се чувам од таму да зеам, ем ќе има посебно значење за успомена сва времена. Си земав само капче вчера, ама од Netherlands :).

А мене не ми честиташ роденден а..? :( :unsure: :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom