Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи, има шанси да ме земе...Though LVG likes players to use both feet, ....
Еве јас пак да изедам го.наMost impressed by Evans from the CBs, whose passing and distribution he considers superior to Jones and Smalling. LVG wants one/two additional ball-playing centre-backs (one must be left-footed). Vermaelen fits the bill and Hummels is another leading target.
еванс има 26 години ако не почне сега да покажува никогаш неам !!!!Еве јас пак да изедам го.на
Мерак ми е посебно што го издвои Еванс. Зошто ни е најпотценет играч во тимот. Додека некои фалени и од некои тренери а и од фановите (се разбира под влијание на трнерите и медиумите), уште не докажани, со цуцла в уста што би се рекло,на нив како господ за јајца да го фатиле (извини за речникот ама не ми текнува друг начин да ја пресликам ситуацијава).
Ако го имаат задржено истиот меналитет како под Фергусон, исто импресиониран ќе е и од Чичарито, Рафаел и Валенсија.
Покажуваше и порано само никој не го заприметуваше тоа. Згора на се јадеше критики и кога требаше и кога не требаше. Едноставно црна овца во одбраната беше.еванс има 26 години ако не почне сега да покажува никогаш неам !!!!
Davaj slikiВчера поминав низ една спортска продавница, ги пробав двата дресови, и не сум знаел дека белиот е со 2 копчиња, мислев исти се. Пак црвениот повеќе ми фати око. Само чие име и број се мислам...
Изрипав на голот на Руни, ненормален е. Амос не го гледа веќе голот на Манчестер.
Вчера поминав низ една спортска продавница, ги пробав двата дресови, и не сум знаел дека белиот е со 2 копчиња, мислев исти се. Пак црвениот повеќе ми фати око. Само чие име и број се мислам...
Изрипав на голот на Руни, ненормален е. Амос не го гледа веќе голот на Манчестер.
Какви слики, не сум земал немаше испринтано ништо, плус знам оти кога ќе одам на утакмица ќе ми падне вилицата во merchandise store-от, па се чувам од таму да зеам, ем ќе има посебно значење за успомена сва времена. Си земав само капче вчера, ама од NetherlandsDavaj sliki