Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

SAF on BBC 5live : "The club is working on bringing a familiar face back to OT next season."

Не ми се верува дека САФ дал ваква изјава.. ама ајде.. да се занимаваме со нешто :)

SAF on BBC 5live : "The club is working on bringing a familiar face back to OT next season."

Не ми се верува дека САФ дал ваква изјава.. ама ајде.. да се занимаваме со нешто :)
Прва мисла се разбира Кики , втора Обертан :icon_lol:

Да се пофалам јас со колекцијава малце :P
image.jpg
11 Giggs - ланскиот гостински (плавиот) ми фали на слика.

Новиот дрес супер е освен големината на логото. За гостинскиот се молам да не е тој што се шпекулира.

А за Nike или Adidas кој сака нека биде, само Warrior да не се. И не е лошо да се Adidas нека има некоја промена.

Море најк си е најк, не трубете многу многу за адидас 90 посто од дизајнот им се базира на линиите на ракавите... ич не ми се свиѓаат, ама по боље тоа него да се ругаме со вориор.
Да се пофалам јас со колекцијава малце :P
Прегледај го приврзокот 97128
11 Giggs - ланскиот гостински (плавиот) ми фали на слика.

Новиот дрес супер е освен големината на логото. За гостинскиот се молам да не е тој што се шпекулира.

А за Nike или Adidas кој сака нека биде, само Warrior да не се. И не е лошо да се Adidas нека има некоја промена.

друже колку бараш за тој на гигс од лани, да ти го купам...премногу ми се свиѓаа тие дресови, криво ми е што не си земав еден.

^^
Друже би ти го дал без пари, али ги чувам како колекција.
Сега со промената на спонзорот види барај треба овие дена евтини да се старите.
Кога се смена од AIG во AON, тие дена бев во европа по 20/25€ беа паднати старите (AIG) во Nike Fan Shop. Јас сега чекам јас за белите (away) да ги нарачм кога станавме шампиони, омилени ми се.

^^
Друже би ти го дал без пари, али ги чувам како колекција.
Сега со промената на спонзорот види барај треба овие дена евтини да се стариве.
Кога се смена од AIG во AON, тие дена бев во европа по 20/25€ беа паднати старите (AIG). Јас сега чекам јас за белите (away) да ги нарачм кога станавме шампиони, омилени ми се.
Koи бели? :D И Шампиони на што? Оти на се сме биле шампиони. :D

Сигурно и овој не ти беше погоден? :)

Прегледај го приврзокот 97123

На ова спукав 110Е и ич око не ми трепна. Го праќав до Америка кај колега, па назад во Авганистан, али вредеше.
Ова беше перфекција, дизајн, технологија.

Убаво кажа Фросето, најдобрата технологија ја имаат Најк, посебно dry-fit технологијата што голема примена наоѓа кај тенисерите, погледнете го Надал кој ги користи тие маички. Не го можам тоа копчето, дрес е да му се невиди, не џемпер.
Најконзервативен дизајн, средна технологија, Адидас.

Најглуп дизајн, Ливерпул, ова де Warrior. Квалитет, не знам.

Дизајн и квалитет одличен, Under Armor. Е на цена, бричат како Даниел Леви.

ga3yhy9y.jpg

Онака :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Демантирале од Најк дека прекинале со дискусии. Кој знае шо им бара Вуди, ви текнува на дилот со Шевролет што ги изгори, го избркаа директорот нивни од работан:pos:

Иначе сеа ми текна, могуче е и за Погба да викал стариот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom